Θοδωρής Αθερίδης: «Η Σμαράγδα έστησε μια παράσταση σαν τα μούτρα της»

Θοδωρής Αθερίδης

"Αν μιλήσω κι άλλο για το εγγόνι μου θα με δείρει η κόρη μου..."

Στην πρεμιέρα του «Κουτρούλη ο γάμος» βρέθηκε η κάμερα του Happy Day. Εκεί και ο Θοδωρής Αθερίδης για να στηρίξει την αγαπημένη του, Σμαράγδα Καρύδη που σκηνοθετεί τη συγκεκριμένη παράσταση στο θέατρο Βασιλάκου.

«Όταν έχω ανθρώπους που με αγαπούν, με χαλαρώνει. Γι’ αυτό τους καλώ αυτούς τους ανθρώπους στις πρεμιέρες για να έχει το θέατρο καλή ενέργεια» δήλωσε η Σμαράγδα Καρύδη.

«Η Σμαράγδα είναι μεγάλη μου αδυναμία, καλλιτέχνης σπάνιος, σκηνοθέτις, ηθοποιός, μυαλό και παρέα. » ανέφερε, με τη σειρά του, ο Νίκος Κουρής που πρωταγωνιστεί στη συγκεκριμένη παράσταση.

«Την παρότρυνα εδώ και πολλά χρόνια να σκηνοθετήσει γιατί σκηνοθετώντας την ήξερα, από τις ιδέες και προτάσεις της ότι το ‘χει. Για πολλά χρόνια δεν την ενδιέφερε. Φέτος πήρε την απόφαση να το κάνει» σχολίασε ο Θοδωρής Αθερίδης για την πρώτη αυτή σκηνοθετική απόπειρα της συντρόφου του, Σμαράγδας Καρύδη.

«Έστησε μια παράσταση σαν τα μούτρα της» συμπλήρωσε αφοπλιστικά ο αγαπημένος ηθοποιός. «Είναι μια όμορφη παράσταση σαν τον χαρακτήρα της».

«Αν μιλήσω κι άλλο για το εγγόνι μου θα με δείρει η κόρη μου. Δεν έχω απαγορευτικό, έχω… διακριτικό» κατέληξε ο Θοδωρής Αθερίδης.