«The Voice» : Η κριτική επιτροπή επιστρατεύει τους πιο στενούς συνεργάτες της! Ποια πρόσωπα – έκπληξη θα δούμε στο παιχνίδι…

Χτυποκάρδι, αγωνία, ένταση, αλλά και σκληρή προετοιμασία...

 Χτυποκάρδι, αγωνία, ένταση, αλλά και σκληρή προετοιμασία… Η αντίστροφη μέτρηση για την επιλογή των 32 καλύτερων, νέων ερμηνευτών που θα διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο του μεγάλου νικητή του “The Voice”, ξεκίνησε! Με άλλα λόγια τα ψέματα τελείωσαν και η ώρα της κρίσης πλησιάζει! Βλέπετε, ο κάθε coach της κριτικής επιτροπής λίαν συντόμως δεν θα διαθέτει από 16 παίκτες, αλλά μόλις από 8.

Μπορεί εμείς στους δέκτες μας να παρακολουθούμε ακόμα την διαδικασία των “Blind Auditions” ,όμως, στην πραγματικότητα τα γυρίσματα τρέχουν και έχουν προχωρήσει αρκετά την όλη διαδικασία του σόου, περνώντας στην δεύτερη φάση του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά σύμφωνα και με τα φωτογραφικά καρέ που σας εξασφαλίσαμε και σας παρουσιάζουμε σήμερα, για την “προπόνηση” και την προετοιμασία των 16 εκλεκτών, ο κάθε κριτής αποφάσισε να ζητήσει… ενισχύσεις, επιστρατεύοντας έναν συνεργάτη του που εμπιστεύεται απόλυτα.

Με άλλα λόγια προσεχώς στο “The Voice” θα δούμε να εμφανίζονται εκτάκτως στους δέκτες μας, τέσσερα επιτυχημένα πρόσωπα από τον χώρο της σύγχρονης μουσικής σκηνής και αυτά δεν θα είναι άλλα από τους : Δημήτρη Κοντόπουλο, Αντώνη Μητσέλο, Δήμο Αναστασιάδη και Χρήστο Σούμκα. Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κοντόπουλος ενώνει τις δυνάμεις του με την Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Μητσέλος με την Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Stavento με τον Δήμο Αναστασιάδη και ο Αντώνης Ρέμος με τον μαέστρο του Χρήστο Σούμκα.

Οι τέσσερις κριτές μαζί με τους συνεργάτες τους κλείστηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε για τρεις ολόκληρες μέρες στο Island, όπου και φρόντισαν να προετοιμάσουν τις ομάδες τους για την κρίσιμη δοκιμασία των “Battles”. Η διαδικασία των “Battles” θα φέρει τους 16 παίκτες της κάθε ομάδας αντιμέτωπους… μεταξύ τους και… ο καλύτερος κερδίζει.

Με άλλα λόγια δύο παίκτες από την ίδια ομάδα θα καλούνται να ερμηνεύσουν το ίδιο τραγούδι και όποιος έχει την καλύτερη επίδοση θα είναι κι εκείνος που θα κερδίσει το πολυπόθητο εισιτήριο των live. Αυτό σημαίνει πως η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Stavento θα μπουν στην διαδικασία των live, έχοντας ο καθένας τους οκτώ συνολικά παίκτες στο πλευρό του.

Η διαδικασία των “Battles” στους δέκτες μας θα ξεκινήσει μετά από περίπου τρεις εβδομάδες – μιας και έχουμε ακόμα τρία επεισόδια με τις “Blind Auditions” που πρέπει να βγουν στον αέρα – και θα ολοκληρωθεί μετά από έναν μήνα, μετά την προβολή συνολικά τεσσάρων επεισοδίων.

Το “The Voice” θα φτάσει δε στην κορύφωσή του αμέσως μετά, όπου και θα έρθει η ώρα για να βγουν στον αέρα και τα πολυ αναμενόμενα live του παιχνιδιού, τα οποία και θα φτάσουν τα έξι!