Τέμπη: Όλες οι τροποποιήσεις των καναλιών λόγω της εθνικής τραγωδίας

Όλα όσα θα δούμε, εκτάκτως, στις οθόνες μας.

Ντόμινο αλλαγών στους τηλεοπτικούς σταθμού λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη τόσο την σημερινή, Τετάρτη 1/3 όσο και την αυριανή, Πέμπτη 2/3 Για αυτό και καμία ψυχαγωγική εκπομπή ή ριάλιτι πρόγραμμα δεν θα μεταδοθεί στα κανάλια στην prime time με τον πρώτο λόγο να έχει η ενημέρωση σε όλους τους σταθμούς.

Ειδικότερα, το βράδυ της Τετάρτης και το πρωινό της Πέμπτης θα παρακολουθήσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τα παρακάτω προγράμματα.

ΣΚΑΙ: Από τις 19.45 η Σία Κοσιώνη παρουσιάζει ι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με μεγαλύτερη διάρκεια έως τις 21.30. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με την προβολή ξένων ταινιών. Την αυριανή, την σκυτάλη της ενημέρωσης θα πάρουν οι  εκπομπές «Πρώτη εικόνα», «Σήμερα» και «Αταίριαστοι».

MEGA: Με διευρυμένη διάρκεια, από τις 19:45 μέχρι τις 22:55, μεταδίδεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με την Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με έκτακτη ενημερωτική εκπομπή, σχετικά με την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, με την Νίκη Λυμπεράκη στις 23:00. Την αυριανή, η Κοινωνία Ώρα MEGA θα προβληθεί με μεγαλύτερη διάρκεια από τις 05:00 μέχρι τις 10:30 οπότε και την σκυτάλη θα παραλάβει η Ελεονώρα Μελέτη με την εκπομπή MEGA Καλημέρα που θα φτάσει μέχρι το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, επίσης με διευρυμένη διάρκεια, με την Δώρα Αναγνωστοπούλου στις 12:45. Αμέσως μετά, στις 15:50, o Νίκος Ευαγγελάτος θα έρθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με το Live News.

ALPHA: Από τις 18:50 μέχρι τις 21:00 ο Αντώνης Σρόιτερ βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, το οποίο και θα διαδεχθεί η προβολή ελληνικής και στη συνέχεια ξένης ταινίας. Η πρωινή ζώνη του σταθμού, την αυριανή Πέμπτη, θα διατηρηθεί με τις εκπομπής «Happy Day» και «Super Κατερίνα» στις γνώριμες τους ώρες

STAR: Η Μάρα Ζαχαρέα παρουσιάζει  το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού στις 19:45 με την γνώριμη διάρκεια. Το πρωινό της αυριανής, ωστόσο, τη θέση του Breakfast@Star θα πάρει στις 09:00 έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για να ακολουθήσει στις 11:30 η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

ΑΝΤ1. Με διευρυμένη διάρκεια, από τις 18:45 έως τις 21:00, o Νίκος Χατζηνικολάου βρίσκεται στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει προβολή ξένης ταινίας, ενώ στις 23.00 ο δημοσιογράφος και άνκοργμαν του σταθμού θα επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες εκτάκτως με την εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο»  σχετικά με την εθνική τραγωδία στα Τέμπη. Την αυριανή, η πρωινή ζώνη του σταθμού θα κρατηθεί ως έχει με το «Καλημέρα Ελλάδα» και το «Πρωινό» στις γνώριμες ώρες τους.

OPEN: Με διευρυμένη διάρκεια ήρθε στον αέρα και το κεντρικό δελτίο του σταθμού, από τις 18:45 μέχρι τις 20:00, ενώ στις 23:15 θα προβληθεί έκτακτη ενημερωτική εκπομπή. Η πρωινή ζώνη, την αυριανή, θα διατηρηθεί ως έχει με τις εκπομπής «Ανοιχτή επικοινωνίας», «Ώρα Ελλάδος» και «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στις γνώριμες τους ώρες

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως η ΕΡΤ έχει τροποποίησε πλήρως το πρόγραμμα της δίνοντας τον λόγο στο νεοσύστατο ERTNEWS.