Τέλος η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN – Έντονο παρασκήνιο με την Πηγή Δεβετζή

Μπέττυ Μαγγίρα

Φεύγει η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN. Σημαντικές διαφωνίες για τα πρόσωπα που προτάθηκαν να την πλαισιώσουν την επόμενη χρονιά.

Το «θρίλερ» των τελευταίων εβδομάδων με πρωταγωνίστρια την Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται πως έφτασε στο τέλος του. Η παρουσιάστρια, η οποία τον τελευταίο καιρό αποτελούσε μήλο της Έριδος ανάμεσα στο OPEN και τον ΑΝΤ1, βρίσκεται οριστικά εκτός OPEN.

Οι διαπραγματεύσεις της παρουσιάστριας με τους ανθρώπους του καναλιού, το προηγούμενο διάστημα, αφορούσαν τόσο στο θέμα των συνεργατών, όσο και στο θέμα της αύξησης του μπάτζετ, ώστε η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» να μπει με μεγαλύτερη δυναμική στον ανταγωνισμό από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Στη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τρίτης, όμως, ανάμεσα στην Μπέττυ Μαγγίρα, τον Νίκο Κοκλώνη και τον Τζώνυ Καλημέρη, υπήρξαν έντονες διαφωνίες στα θέματα των προσώπων που θα πλαισιώσουν την παρουσιάστρια.

Όπως ανέφερε στο Πρωινό η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Η Μπέττυ Μαγγίρα δεχόταν πιέσεις να δεχθεί συγκεκριμένα πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής της για του χρόνου, όπως η Πηγή Δεβετζή, επιστήθια φίλη του Νίκου Κοκλώνη. Αυτός ήταν ένας σοβαρός λόγος να έρθει ένα «διαζύγιο», όπως όλα δείχνουν». Από το ρεπορτάζ του zappIT, επιβεβαιώνεται η παραπάνω πληροφορία, ως ένα από τα βασικά αγκάθια της διαφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο δρόμος προς τον ΑΝΤ1 μοιάζει πλέον ορθάνοιχτος για την Μπέττυ Μαγγίρα.