Τέλος η Αντελίνα Βαρθακούρη από τον Alpha

Αντελίνα Βαρθακούρη

Το... κουδούνι του Alpha σταμάτησε να χτυπά για την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Ήταν στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, όταν λάβαμε την επίσημη ανακοίνωση: «O Alpha ενισχύει το κομμάτι της ψυχαγωγίας καλωσορίζοντας την Αντελίνα Βαρθακούρη». Τελικά, η φιλοξενία αυτή έμελλε να κρατήσει μόνο εννέα μήνες.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του zappIT, ο Alpha και η Αντελίνα Βαρθακούρη διέκοψαν σήμερα τη συνεργασία τους. Βασικός λόγος είναι πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο project που να ταιριάζει στην παρουσιάστρια. Έτσι, το συμβόλαιο των δύο πλευρών, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2021, λύθηκε κοινή συναινέσει.

Επειδή, λοιπόν, το τελευταίο διάστημα πολλά λέγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται, η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται να δούμε την Αντελίνα Βαρθακούρη σε κάποια άλλη εκπομπή του σταθμού.

Λίγη ώρα αργότερα, από την παρούσα δημοσίευση, ο ALPHA προχώρησε και στην επίσημη ανακοίνωση για την «λήξη συνεργασίας Αντελίνας Βαρθακούρη και Alpha»:

O Alpha και η Αντελίνα Βαρθακούρη προχώρησαν σήμερα σε λήξη της μεταξύ τους συνεργασίας, κοινή συναινέσει. Την ευχαριστούμε και της ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει.