Τα δύο προγράμματα που θέλει ο ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν

Married at first sight

Τι θα παρουσιάσει ο Σάκης Τανιμανίδης και ποιο είναι το απίθανο reality που έρχεται στην Ελλάδα;

Δύο νέα reality σχεδιάζει να φέρει ο ΑΝΤ1 στο ελληνικό κοινό την επόμενη σεζόν. To ένα είναι το Shark Tank, το οποίο θα παρουσιάσει ο Σάκης Τανιμανίδης. Αυτό το project επρόκειτο να το δούμε φέτος, όμως πλέον μεταφέρεται για το ερχόμενο φθινόπωρο.

Το Shark Tank είναι ένα επιχειρηματικό reality, όπου όποιος επιθυμεί να πραγματοποιήσει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα και αναζητά επενδυτή, μπορεί να παρουσιάσει την ιδέα του, να ζητήσει συγκεκριμένο ποσό και οι κριτές θα αποφασίζουν αν θα δοθούν τα χρήματα.

Ωστόσο, αυτό που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση είναι ένα άλλο reality, το Married at first sight. Μπορούν δύο άνθρωποι να παντρευτούν με την πρώτη ματιά;

Παράλληλα με το Shark Tank, ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να φέρει το Married at first sight. Σύμφωνα με το concept, δύο άτομα παντρεύονται στην αρχή της γνωριμίας τους και καθώς προχωρούν τα επεισόδια, βλέπουμε αν θα συνεχίσουν να είναι μαζί ή θα χωρίσουν.

Στις ΗΠΑ παίζεται 14 σεζόν, έχουν παντρευτεί 49 ζευγάρια, στο τέλος του παιχνιδιού τα 29 δήλωσαν ότι θα παραμείνουν παντρεμένοι και οι υπόλοιποι ότι θα χωρίσουν. Τον Δεκέμβριο του 2021, μόνο 12 ζευγάρια από αυτά παρέμειναν παντρεμένα.

Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, η παραγωγή επικεντρώνεται στο πώς θα ξεπεράσει τον ύφαλο της πανδημίας. Αργότερα θα αναζητήσουν και τον παρουσιαστή.