«Συζητούσα με τον ΑΝΤ1 και το Epsilon και το γνώριζαν και οι δύο σταθμοί»

Μαντώ Γαστεράτου

«Συμβόλαιο δεν είχα. Οπότε, όταν ήρθε το καλοκαίρι, κοιτούσα τι θα κάνω»

Η Μαντώ Γαστεράτου μιλά στην Πολυξένη Καραμίχα και στη Reallife για το Splash που παρουσιάζει στο Epsilon και τους συνεργάτες της, τη λήξη της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, αλλά και τη σχέση της με τη Φαίη Σκορδά.

Τελικά τι είχε γίνει με τον ΑΝΤ1; Έληξε ξαφνικά η συνεργασία σας; Ισχύει ότι θα ξεκινούσες εκεί το «Πρωινό»; «Κοίτα, συμβόλαιο δεν είχα. Οπότε, όταν ήρθε το καλοκαίρι, κοιτούσα τι θα κάνω. Συζητούσα με τον ΑΝΤ1 και το Epsilon και το γνώριζαν και οι δύο σταθμοί. Όταν τελικά αποφάσισα να πάω στο Epsilon ενημέρωσα τον ΑΝΤ1 αμέσως. Δεν ήταν ότι είχα συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 αρχικά και μετά άλλαξα γνώμη. Σε καμία περίπτωση. Ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή.»

Μαντώ Γαστεράτου

Με τους συνεργάτες σου πως είναι οι σχέσεις σας; «Πολύ φιλικές. Προφανώς δεν κάνουμε και κολλητή παρέα γιατί γνωριστήκαμε πριν από ενάμιση μήνα, αλλά με την καθημερινή επαφή μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο και ερχόμαστε πιο κοντά.»

Έχεις σχέσεις με τη Φαίη Σκορδά. Θα επέστρεφες στο Πρωινό; «Όπως και πριν δεν έχει αλλάξει κάτι. Ότι δεν είσαι πια στο ίδιο κανάλι με έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι κόβεις κάθε επαφή μαζί του. Ποιος ξέρει τι σου επιφυλάσσει το μέλλον; Προς το παρόν, πάντως είμαι προσηλωμένη σε αυτό που κάνω.»