Συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας στον τηλεοπτικό σταθμό,SPORT TV!

Διαβάστε όσα αναφέρει η ανακοίνωση

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη στάσεων εργασίας όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «SPORT TV» για σήμεραΣάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012 από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και τη Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012 από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Η εργοδοσία του τηλεοπτικού σταθμού εξακολουθεί να οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές σε όλους στους εργαζόμενους. Επίσης, αθέτησε την υπόσχεση της ότι θα κατέβαλε ένα μισθό, αφού αυτό δεν έγινε στο σύνολο των εργαζομένων, ενώ η καταβολή που πραγματοποίησε δεν αποτελεί εξόφληση, καθώς εντελώς παράνομα και αυθαίρετα προέβη σε μείωση του βασικού μισθού και των μέχρι σήμερα καταβαλλομένων επιδομάτων.

Οι εργαζόμενοι ζητούν:

Την άμεση συμμόρφωση της εργοδοσίας με την εργατική νομοθεσία, τις ΣΣΕ και τις συμβατικές υποχρεώσεις της και την αποχή της από οποιαδήποτε απόπειρα ή προσχηματική ενέργεια, που αποσκοπεί σε περαιτέρω μείωση των αποδοχών των συναδέλφων μας.

Την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών.

Την τήρηση όλων των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η ιδιοκτησία.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Διαβάστε όλες τις MEDIA ειδήσεις εδώ!