Συναγερμός στην κυβέρνηση για τη ΝΕΡΙΤ

Πριν καλά καλά βγει στον αέρα το καινούργιο σήμα, άρχισαν τα όργανα, ή μάλλον οι κόντρες.

Τα τελευταία 24ωρα πάντως, το κτήριο της Αγίας Παρασκευής όπου στεγάζεται η ΝΕΡΙΤ είναι καζάνι που βράζει, ενώ στο Μαξίμου… βράζουν ακόμα περισσότερο, προσπαθώντας να μαζέψουν ό,τι μπορούν να μαζέψουν από το καινούργιο τους Μέσο πριν «τσαλακωθεί» η εικόνα του.
Για το λόγο αυτό και στην κυβέρνηση έχει σημάνει συναγερμός και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, προσπαθεί… να βάλει τάξη!

Όπως φαίνεται, εδώ και λίγες ώρες ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, Γεώργιος Προκοπάκης, τελεί, ή… τον τελούν σε παραίτηση. Εδώ και μέρες έχει ξεσπάσει εσωτερική κόντρα με άλλα μέλη του ΔΣ, ενώ μάλιστα κάποιοι, όπως ακούγεται, είπαν ότι θα λάβουν μέρος ξανά σε συνεδρίαση του ΔΣ μόνο όταν συζητηθεί η «παραίτησή» του.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη, στην οποία λαμβάνει μέρος και ο εποπτεύων κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Το τι θα βγει από αυτή τη συνάντηση, αλλά και ποιοι θα… εξέλθουν μόνιμα από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, είναι ακόμα άγνωστο. Οι καλά γνωρίζοντες όμως, θεωρούν ότι από την «αναμορφωμένη», όπως θέλουν να λένε, κρατική τηλεόραση θα υπάρξουν αποχωρήσεις, ή – όπως τις λένε πιο.. εύηχα- παραιτήσεις!

Γρηγόρης Μελάς