Στη Λαγουδέρα έγινε ρεβεγιόν και οι τηλεθεατές ήταν εκεί μαζί με τη «Φριτέζα» τους

Γιάννης Μπέζος

Τι ποσοστά σημείωσε το εορταστικό επεισόδιο της σειράς;

Τις παλιές, καλές εποχές της τηλεόρασης ήρθε να μας θυμίσει το σίριαλ «Πέτα τη φριτέζα» την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η σειρά του ΑΝΤ1, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και τον Φάνη Μουρατίδη, είχε ετοιμάσει ένα μεγάλης διάρκειας εορταστικό επεισόδιο το οποίο και μπήκε στο 2020!

Σάρωσε σε τηλεθέαση η επιστροφή του Καφέ της Χαράς

Η αγαπημένη παρέα της κωμικής σειράς εκτέλεσε χρέη οικοδεσπότη και προσκάλεσε σε ένα μοναδικό πρωτοχρονιάτικο τηλεοπτικό ρεβεγιόν. Όπως τότε, πριν αρκετά χρόνια, που η μυθοπλασία συνήθιζε να μας συντροφεύει και στην αλλαγή του χρόνου.

Με ποιο κανάλι επέλεξαν να αλλάξουν χρονιά οι τηλεθεατές;

Ο Αντρέας Μπασκιάς, τον οποίο «ντύνεται» στη σειρά ο Γιάννης Μπέζος, αποφάσισε να γιορτάσει για πρώτη φορά την αλλαγή του χρόνου οικογενειακά σε ένα γλέντι έκπληξη για όλους μας. Ένα γλέντι στο οποίο ο ίδιος ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε βεβαίως να μην πιάσει το μικρόφωνο αλλά και να προσφέρει έναν όμορφο χορό στο τηλεοπτικό κοινό.

Όπως φάνηκε και από τις μετρήσεις, οι τηλεθεατές αγκάλιασαν την συγκεκριμένη κίνηση του ΑΝΤ1 προσφέροντας στο εορταστικό αυτό επεισόδιο του σίριαλ «Πέτα τη Φριτέζα» υψηλά ποσοστά! Πιο συγκεκριμένα, στο διάστημα προβολής από τις 21:45 έως τις 00:45, η κωμική σειρά κατόρθωσε να συγκεντρώσει 20,8% στο σύνολο του κοινού και 22,3% στο δυναμικό κοινό.

Στο δυναμικό κοινό, μάλιστα, ο Γιάννης Μπέζος και η τηλεοπτική του οικογένεια έφτασαν σε τέταρτο μέχρι το 37% στο δυναμικό κοινό και αντίστοιχα το 34,8 στο σύνολο του κοινού. Εύκολα θα συμπεραίναμε, λοιπόν, πως οι τηλεθεατές «διψούν» πραγματικά για την καλή μυθοπλασία…