Στη φωλιά των Κου Κου: Οριστικό τέλος στις 9 Ιουλίου

Στη φωλιά των Κου Κου

Η ανακοίνωση στους συνεργάτες της εκπομπής και τα σχέδια του Star για την επόμενη σεζόν.

Οριστικά, οι τίτλοι τέλους για την εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου με την Κατερίνα Καραβάτου, θα πέσουν στις 9 Ιουλίου. Η επιτυχημένη πρωινή εκπομπή του Star ολοκληρώνεται, καθώς οι συνομιλίες ανάμεσα σε κανάλι και παρουσιάστρια δεν είχαν την αναμενόμενη κατάληξη.

Κατερίνα Καραβάτου

Το μεσημέρι της Δευτέρας, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, μετά το τέλος της εκπομπής, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ όλων των συντελεστών της εκπομπής πλην της Κατερίνας Καραβάτου, ανακοινώθηκε και επίσημα ότι η Φωλιά των Κου Κου δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν. Έτσι, οι Κου Κου θα μας αποχαιρετήσουν την Παρασκευή 9 Ιουλίου.

Όπως μαθαίνουμε, από το πρωινό του Star φεύγει και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, Γιώργος Εφραιμίδης, ο οποίος φαίνεται πως σχεδιάζεται να αναλάβει άλλο πρότζεκτ του σταθμού. Όλοι οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής αναμένεται να κάνουν ξεχωριστά ραντεβού με την διοίκηση για τη νέα χρονιά.

Ποιο θα είναι το νέο πρωινό του Star;

Πολλά σενάρια έχουν ακουστεί αυτό το διάστημα για τη διάδοχη κατάσταση στην πρωινή ζώνη του Star. Φαίνεται, ωστόσο, ότι αυτοί που συγκεντρώνουν σοβαρές πιθανότητες να λένε «καλημέρα» από τη συχνότητα του σταθμού την επόμενη σεζόν, είναι το ραδιοφωνικό δίδυμο του Sok Fm, Γιώργος Καρτελιάς και Ελίνα Παπίλα.

Το σίγουρο είναι, πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ότι η νέα εκπομπή θα έχει σκοπό να προωθεί αποκλειστικά και μόνο τα πρότζεκτ του σταθμού. Αναμένουμε, λοιπόν, για τις εξελίξεις…