Στα ύψη η τηλεθέαση του Live News – Άγγιξε το 24,7%

τηλεθέαση

Κυρίαρχος στην τηλεθέαση της απογευματινής ζώνης ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Και τις μέρες με έκτακτη επικαιρότητα, οι τηλεθεατές επιλέγουν Mega, Live News και Νίκο Ευαγγελάτο. Η απογευματινή ενημερωτική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού, που από τις αρχές του έτους έγινε αγαπημένη συνήθεια του κοινού, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική με την τηλεθέαση να ανεβαίνει σταδιακά στις υψηλότερες θέσεις της Nielsen.

Το Live News είναι τα περισσότερα απογεύματα ο κυρίαρχος της ζώνης, ενώ κάποιες μέρες, όπως η χθεσινή, σημειώνει τηλεθέαση που μόνο απαρατήρητη δεν περνά. Η εκπομπή συγκέντρωσε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου ποσοστό 19,3% στο δυναμικό κοινό και 18,4% στο σύνολο. Για αρκετά τέταρτα ο Νίκος Ευαγγελάτος κράτησε στο Mega περισσότερο από το 20% των τηλεθεατών, αγγίζοντας και το 24,7%!

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.