Στα ύψη η τηλεθέαση για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

τηλεθέαση

Αναλυτικά η τηλεθέαση για όλες τις πρωινές εκπομπές...

Οι πρώτοι μονομάχοι πέφτουν στην τηλεοπτική αρένα νωρίς το πρωί. Η μάχη για την τηλεθέαση αρχίζει λίγο πριν από τι 06:00 και είναι σφοδρή. Ανάμεσα στις ενημερωτικές εκπομπές, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φαίνεται να ξεχωρίζει και να κερδίζει το δυναμικό κοινό.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen για την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020, η τηλεθέαση της πρωινής εκπομπής του Alpha κυμάνθηκε στο 19,3% και πέρασε πάνω από όλες τις αντίπαλες εκπομπές. Χαρακτηριστικό είναι πως την δεύτερη ώρα της εκπομπής -σε αυτήν εντάσσεται και η ενότητα που παρουσιάζει ο Δήμος Βερύκιος-, το Happy Day άγγιξε το 25,7%!

Δυναμικό

HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA 19,3%
ΣΗΜΕΡΑ 16,2%
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 12,9%
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 12,9%
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 11,1%
ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ… 5,7%

Γενικό

ΣΗΜΕΡΑ 25,2%
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 17,9%
ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 10,8%
HAPPY DAY ΣΤΟΝ ALPHA 10,7%
ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ… 9,4%
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.