Σπύρος Παπαδόπουλος: Πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του εορταστικού της Πρωτοχρονιάς

Σπύρος Παπαδόπουλος

Ποιοι θα εμφανιστούν στην εκπομπή που ετοιμάζει η ΕΡΤ για την αλλαγή του χρόνου;

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει σε έναν τηλεοπτικό ρόλο που αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές επί σειρά ετών, αυτόν του παρουσιαστή μουσικής εκπομπής. Ο γνωστός ηθοποιός θα μας μεταφέρει σε κλίμα «Στην υγειά μας ρε παιδιά» την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην ΕΡΤ.

Το εορταστικό πρόγραμμα που ετοιμάζει η δημόσια τηλεόραση για την αλλαγή του χρόνου, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μαγνητοσκοπήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στο Στούντιο Α, στην Κατεχάκη. Παρουσιαστής ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και σε αυτό συμμετείχαν πρόσωπα από όλα τα προγράμματα της ΕΡΤ, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και ηθοποιοί από τα 9 σίριαλ της κρατικής τηλεόρασης.

Η εορταστική βραδιά ήταν χωρισμένη σε τρία μέρη, με αντίστοιχα τρεις παρέες. Ο Φοίβος Δεληβοριάς ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο πρώτο μέρος, ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο δεύτερο και στο λαϊκό μέρος του προγράμματος ήταν ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Η όλη βραδιά, όπως μας μεταφέρθηκε, θύμιζε αρκετά το «Στην Υγειά Μας ρε παιδιά», με στρωμένα εορταστικά τραπέζια, καλεσμένους και πολύ χορό και τραγούδι. Την αναμένουμε στις οθόνες μας το βράδυ της παραμονής για την αλλαγή του έτους.