Σπίτι με το MEGA: Τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό;

Σπίτι με το MEGA

Τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση;

Μία ανάσα προτού επιστρέψει δυναμικά και ανοίξει ανανεωμένο τις πόρτες του, το Σπίτι με το MEGA ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική βραδιά. Η αγαπημένη μουσική εκπομπή, με περιπετειώδη και εξωστρεφή διάθεση, έκανε μία εξόρμηση στη «νύφη του Θερμαϊκού» και κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά στην τηλεθέαση της prime time ζώνης του Σαββάτου.

Με αφορμή τη μεγαλύτερη γιορτή ανακύκλωσης, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του, με τις διαδοχικές Νο1 επιτυχίες και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, τραγούδησε μπροστά σε χιλιάδες θεατές και μας χαρίζει μία αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς., ενώ στα decks βρέθηκε ο DJ Αντώνης Δημητριάδης να δίνει τον ρυθμό με ένα δυνατό DJ set. Συνεπιβάτες σε αυτό το όμορφο ταξίδι ήταν ο Ματθαίος Τσαχουρίδης με την ποντιακή του λύρα, η Ανδρομάχη αλλά και ο ράπερ Rack.

Τι τηλεθέαση σημείωσε στην πρεμιέρα του το «Σπίτι με το MEGA»;

Το μουσικό πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού έκανε πρεμιέρα με το δεξί, αφού σημείωσε 12,2% στο δυναμικό κοινό (11,8% στο γενικό), με το «Νύχτα Στάσου» της ΕΡΤ να ακολουθεί στο 5,2% (8,9% στο γενικό).

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
Σπίτι με το MEGA 12,2%
Νύχτα Στάσου 5,2%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Σπίτι με το MEGA 11,8%
Νύχτα Στάσου 8,9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία της τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.