Πρωτιά στην τηλεθέαση για το “Σπίτι με το Mega” – Τι έκαναν J2US και Παπαδόπουλος

Τηλεθέαση

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Σκληρή μάχη δόθηκε για την τηλεθέαση το βράδυ του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου. Η εκπομπή “Σπίτι με το Mega” πήρε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό, με το μέσο όρο της να είναι 14,9%, ενώ στο τέταρτο 00:30 – 00:44 έφτασε μέχρι το 21%. Το J2US κατέλαβε τη δεύτερη θέση με μέσο όρο 11,2%, ενώ ακολούθησαν το “Στην υγειά μας ρε παιδιά” με 6,3% και το “Στα τραγούδια λέμε ναι” με 3,4%.

Στο γενικό σύνολο την πρώτη θέση πήρε το J2US που είχε μέσο όρο 12,4%, ενώ με μικρή διαφορά ακολούθησε το “Σπίτι με το Mega” που είχε 12,1%. Από εκεί και πέρα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε στο 9,8% και η εκπομπή “Στα τραγούδια λέμε ναι” στο 7,5%.

Η τηλεθέαση…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σπίτι με το Mega – 14,9%

J2US – 11,2%

Στην υγειά μας ρε παιδιά – 6,3%

Στα τραγούδια λέμε ναι – 3,4%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

J2US – 12,4%

Σπίτι με το Mega – 12,1%

Στην υγειά μας ρε παιδιά – 9,8%

Στα τραγούδια λέμε ναι – 7,5%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.