Πώς κινείται η τηλεθέαση για το Ράδιο Αρβύλα;

Ράδιο Αρβύλα

Κατάφερε το Ράδιο Αρβύλα να διατηρήσει την πρωτιά στην τηλεθέαση την Τετάρτη; Αναλυτικά οι μετρήσεις...

Από την περασμένη Δευτέρα οι Ράδιο Αρβύλα έχουν επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας, αυτή τη φορά στη ζώνη των 8, εκεί όπου και δίνουν τη μάχη τους για την τηλεθέαση. Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι και πάλι εδώ. Συμβαίνει το ίδιο και με τους τηλεθεατές;

Την Τετάρτη, η τηλεθέαση του Ράδιο Αρβύλα παρουσίασε μια μικρή πτώση συγκριτικά με τις δύο προηγούμενες ημέρες. Η εκπομπή σημείωσε ποσοστό 19,1% στο δυναμικό κοινό και 13,7% στο γενικό σύνολο, φτάνοντας σε τέταρτο έως και το 22,4%. Ο Αντώνης Κανάκης κατάφερε και τη χθεσινή μέρα να κερδίσει την πρωτιά στη ζώνη προβολής του, περνώντας πάνω από όλα τα δελτία ειδήσεων και τις σειρές που έπαιζαν εκείνη την ώρα απέναντί του.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.