Πώς εξελίσσεται η τηλεθέαση για τις πρωινές εκπομπές την τελευταία εβδομάδα της σεζόν;

τηλεθέαση

Αναλυτικά η τηλεθέαση για όλες τις πρωινές εκπομπές...

Η αυλαία για τη φετινή σεζόν πέφτει αυτή την εβδομάδα, αλλά η μάχη για την πρωτιά στην τηλεθέαση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στην πρωινή ζώνη. Λίγο πριν οι παρουσιαστές εγκαταλείψουν τα πλατό, δίνουν την ύστατη μάχη, γιατί… η τελευταία εντύπωση μετράει.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, την Τρίτη 5 Ιουλίου στις πρώτες θέσεις του πίνακα βρέθηκαν στο δυναμικό κοινό η Κατερίνα Καινούργιου και η Ζήνα Κουτσελίνη. Σε μικρή απόσταση ακολούθησε η Δανάη Μπάρκα και το καρέ των διψήφιων ποσοστών στην τηλεθέαση συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά. Για τις υπόλοιπες εκπομπές, θα λέγαμε ότι δεν ήταν και η καλύτερή τους μέρα…

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 16%
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 16%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! 14%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 11%
BREAKFAST AT STAR 7,4%
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 7,1%
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 5,6%
LOVE IT 4,6%
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; 4,6%

ΓΕΝΙΚΟ

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 18,2%
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 16,8%
SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 12,5%
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 12,7%
LOVE IT 11,9%
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! 10,6%
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 6%
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; 5,3%
BREAKFAST AT STAR 4,8%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.