Πόρτο Λεόνε, στο δρόμο με τα κόκκινα φανάρια: Η σειρά που θα συζητηθεί την επόμενη σεζόν

Πόρτο Λεόνε

"Πόρτο Λεόνε, στο δρόμο με τα κόκκινα φανάρια" έρχεται στο πρόγραμμα του Alpha...

Στα σκαριά είναι μια νέα σειρά για λογαριασμό του Alpha που θα φέρει τον τίτλο «Πόρτο Λεόνε, στο δρόμο με τα κόκκινα φανάρια» και αναμένεται να ξεχωρίσει για το πρωταγωνιστικό της καστ.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η σειρά θα μας ξεναγήσει στα στενά της Τρούμπας και όχι μόνο, στον Πειραιά του ’50 και του ’60 μέσα από συναρπαστικές παράλληλες ιστορίες. Παρά το δεύτερο μέρος του τίτλους της, ωστόσο, ουδεμία σχέση θα έχει τόσο με την γνωστή ταινία «Τα κόκκινα φανάρια» σε σκηνοθεσία Βασίλη Γεωργιάδη και σενάριο Αλέκου Γαλανού όσο και με το πρωτότυπο θεατρικό έργο «Το σπίτι με τα κόκκινα φανάρια» του δεύτερου.

Πρόκειται για μια νέα πρωτότυπη σειρά του Alpha, που θα διαδραματίζεται στα μέσα του προηγούμενου αιώνα, στα γραφικά σοκάκια και τα αριστοκρατικά σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά όπου και όλες οι ιστορίες θα διαδραματίζονται με σκηνικό και μεταφορικό φόντο φυσικά το Πόρτο Λεόνε.

Μέχρι αυτή την ώρα έχουν «κλειδώσει» σύμφωνα για να βρίσκονται σε αυτό το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Αντώνης Καρυστινός, η Κλέλια Ρένεση και ο Αλέκος Συσσοβίτης. Την παραγωγή του σίριαλ «Πόρτο Λεόνε, ο δρόμος με τα φανάρια» θα έχει η εταιρεία Αργοναύτες ενώ θα έρθει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στις οθόνες μας.