Ποια θα κάνει Deal με τον Alpha για την παρουσίαση;

Deal

Ποια τηλεπαιχνίδια εξετάζει ο Alpha να βγάλει στον αέρα την επόμενη σεζόν;

Ο Χρήστος Φερεντίνος φεύγει για ΣΚΑΪ, το Deal, όμως, μένει στον Alpha. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η αναζήτηση παρουσιαστή έχει ξεκινήσει και φαίνεται ότι η διάδοχη κατάσταση θα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Τι ακριβώς εννοούμε;

Εφόσον όλα πάνε καλά και το Deal πάρει κι επισήμως το πράσινο φως να συνεχίσει, στο τιμόνι της παρουσίασης θα μπει μία γυναίκα ηθοποιός. Ο λόγος είναι ότι με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί όσο το δυνατό η σύγκριση με τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος -κακά τα ψέματα- είναι ταυτισμένος με το συγκεκριμένο project. Αν και μαθαίνουμε ότι το κανάλι βρίσκεται κοντά στο πρόσωπο που θα μπορούσε να οδηγήσει το Deal στη νέα του εποχή, επισήμως τηρείται σιγή ιχθύος, καθώς υπάρχουν και κάποιοι άλλοι παράμετροι που θα πρέπει να εξεταστούν.

Οι παράμετροι αυτοί έχουν να κάνουν με την ενδεχόμενη παραγωγή άλλων δύο τηλεπαιχνιδιών: Password και Το Μεγάλο Παζάρι. Στην περίπτωση του Παζαριού, θεωρείται πιθανή η τοποθέτησή του στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, ως το πρόγραμμα που θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο. Υπάρχουν, ωστόσο, και σκέψεις για κάλυψη του καθημερινό μεσημεριανού slot, εκεί που σήμερα παίζουν σειρές σε επανάληψη.

Παρ’ όλα αυτά, θεωρείται λιγότερο πιθανή -λόγω κόστους- η παραγωγή 4 τηλεπαιχνιδιών ταυτόχρονα. Αν, λοιπόν, επικρατήσει το σενάριο των δύο, αυτό θα επηρεάσει και την οριστική απόφαση για το Deal.