Ποια παρουσιάστρια προστίθεται στο Happy Day;

Happy Day

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day!

Πιο φρέσκο και ανανεωμένο από κάθε άλλη φορά επιστρέφει το «Happy Day» για την 8η του σεζόν την προσεχή Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου στις 08:00 στον Alpha!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα υποδέχεται τους τηλεθεατές στο συνηθισμένο πρωινό ραντεβού τους, με ένα μεγάλο χαμόγελο για μια χαρούμενη μέρα. Η παρέα της γνώριμη και αγαπημένη. Ο Δημήτρης Παπανώτας επιστρέφει και με τον Κώστα Φραγκολιά και την Τίνα Μεσσαροπούλου αναλαμβάνουν με θετική διάθεση να δίνουν παλμό στη μέρα.

Μετά τον Δημήτρη Μπέλλο και την Μαρία Μπέη στη στήλη μαγειρικής, την Όλγα Λαφαζάνη στη στήλη «Μαμά – Παιδί» και η δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη έρχεται να προστεθεί στην πρωινή dream team, η οποία θα παρουσιάζει θέματα κοινωνικά και επικαιρότητας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappit, η γοητευτική δημοσιογράφος του Alpha θα βρίσκεται στην πρωινή παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στα πλαίσια της ενότητας που προαναφέρθηκε και όχι στο πάνελ του «Happy Day».

Παράλληλα, ο Δήμος Βερύκιος όπως κάθε χρόνο θα προσεγγίζει την επικαιρότητα αναλύοντας τις ειδήσεις της ημέρας, ενώ ο Γιώργος Σατσίδης θα φέρνει αέρα Hollywood στο πρωινό με extra δόσεις… bachelor.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 8η σεζόν θα βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη.