Πλήρης επιβεβαίωση ZAPPIT! Λιάτσος στην ΕΡΤ και με τη βούλα!

Μετά από αρκετές εβδομάδες και πολλά Δ.Σ. η ΕΡΤ ανακοίνωσε και επίσημα τη θέση που θα αναλάβει ο Αιμίλιος Λιάτσος στο Ραδιομέγαρο

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο που έγινε στο Ραδιομέγαρο, υπήρχαν πολλά σημαντικά ζητήματα προς συζήτηση, ένα εκ των οποίων είναι και η συμφωνία και η πρόσληψη του Αιμίλιου Λιάτσου ως Διευθυντή στη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων της ΕΡΤ, ενδεχόμενο για το οποίο πρώτο το ZAPPIT είχε γράψει στις 21 Αυγούστου!

Από τότε έχουν γίνει συζητήσεις και από τις δύο πλευρές και έχει βρεθεί η χρυσή τομή της συνεργασίας, εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο είχαν προκύψει σημαντικά θέματα επικαιρότητας, που ανέβαλαν για τουλάχιστον δύο Δ.Σ. την επιστέγαση της συγκεκριμένης συνεργασίας. Αυτό έγινε σήμερα και έτσι οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν και επίσημα τη συνεργασία τους!

Σύντομα θα σας έχουμε λεπτομέρειες!

Πάντως, κάτι που έκανε εντύπωση, ήταν και το θέμα της Λίτσας Πισκερά, η οποία αν και είχε συνταξιοδοτηθεί από την ΕΡΤ, είχε προσληφθεί και πάλι σε ρόλο σύμβουλου επικοινωνίας σε θέματα της ομογένειας. Αυτή η απόφαση φαίνεται πως αναιρέθηκε και έτσι το έμπειρο στέλεχος δεν θα επιστρέψει στο Ραδιομέγαρο, έπειτα από 35 χρόνια εργασίας εκεί.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά τη σημερινή συνεδρίασή του (Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012), ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:

1. Ενέκρινε την πρόσληψη του δημοσιογράφου κ. Αιμίλιου Λιάτσου και την τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ.

2. Ενέκρινε την πρόσληψη του δημοσιογράφου κ. Γεώργιου Αντωνίου και την τοποθέτησή του στη θέση του συντονιστή των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΝΕΤ FM και της ΕΡΑ σπορ.

3. Ενημερώθηκε από τη Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων κυρία Φωτεινή Γιαννουλάτου για τη λειτουργία του Euronews και την πορεία των διαδικασιών για τη σχεδιαζόμενη μετάδοση του ελληνικού προγράμματος του δικτύου.»

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις MEDIA!