Παραμένει κανονικά στον ΑΝΤ1 και αναλαμβάνει το καλοκαιρινό πρωινό

ANT1
Πώς διαμορφώνεται συνολικά η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 την θερινή περίοδο;

Μπαίνει καλοκαιράκι με… υψηλές θερμοκρασίες φέτος στα κανάλια. Το τηλεοπτικό σκηνικό αλλάζει και κόσμος φεύγει, έρχεται ή μετακομίζει… Αυτή, άντως, παραμένει στη θέση της στον ΑΝΤ1. Παρά κάποιες φήμες που την θέλουν να εγκατέλειψε το κανάλι του Αμαρουσίου για να πάει σε άλλο τηλεοπτικό σπίτι, εκείνη όχι μόνο μένει αλλά και αναλαμβάνει την παρουσίαση στο καλοκαιρινό Πρωινό.

[dfp_ads id=236982]

Μιλάμε για την Μαντώ Γαστεράτου, η οποία, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zappIT, θα είναι κεντρικό πρόσωπο στην ψυχαγωγική εκπομπή που θα βγάλει ο ΑΝΤ1 στον αέρα τον Ιούλιο, μόλις ολοκληρωθεί το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά. Μάλιστα, τις αμέσως επόμενες ημέρες η Μαντώ Γαστεράτου θα μπει στο πλατό για να δοκιμαστούν δίπλα της οι «υποψήφιοι» που θα την πλαισιώσουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Όσο για το ποιοι θα είναι αυτοί τελικά, τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι αυτή τη στιγμή.

Για τη ζώνη 07:00 – 10:00, όμως, ο ΑΝΤ1 έχει καταλήξει στους καλοκαιρινούς διαδόχους του Γιώργου Παπαδάκη. Πρόκειται για τρία τηλεοπτικά ζευγάρια, τα οποία θα εναλλάσσονται ανά τρεις εβδομάδες. Αυτοί -κατά σειρά εμφάνισης- είναι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι: Ντίνος Σιωμόπουλος – Στεφανία Μουρελάτου, Νίκος Ρογκάκος – Μπάγια Αντωνοπούλου, Γιώργος Κούρος – Δημήτρης Κοτταριδης.