Παρά την στάση εργασίας που κήρυξε η ΠΟΣΠΕΡΤ το MEGA έβγαλε δελτίο

Με τη συνδρομή των προϊσταμένων του καναλιού βγήκε το δελτίο.

Κανονικά βγήκε στον αέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, παρά την τετράωρη στάση εργασίας.

Η Ένωση των τεχνικών, ΕΤΙΤΑ, αποφάσισε να κηρύξει στάση εργασίας σήμερα από τις 18:00 ως τις 22:00, διαμαρτυρόμενη, για τις νέες μειώσεις που έγιναν στους μισθούς των τεχνικών. Ωστόσο, σύμφωνα με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η στάση εργασίας ανεστάλη. Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ που έσπευσε να κηρύξει νέα στάση εργασίας για τους εργαζόμενους στο MEGA. Παρ' όλα αυτά, το δελτίο του καναλιού βγήκε στον αέρα στις 8 το βράδυ με τη συνδρομή των προισταμένων των τμημάτων των τεχνικών, κάτι που είχε συμβεί πριν από μερικούς μήνες και στον ALPHA, σε ανάλογη περίπτωση. Αναμένεται η αντίδραση της ΕΤΙΤΑ.

Διαβάστε τις ανακοινώσεις που έγιναν νωρίτερα το απόγευμα:

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ 4ΩΡΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ Τ/Σ MEGA – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ Η ΠΟΣΠΕΡΤ
Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αρ. Πρωτ: 1643

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λαμβάνοντας υπ’ όψη την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλουμε την 4ωρη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η Ένωσή μας (για σήμερα Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 και από ώρα 18.00 έως ώρα 22.00 της ίδιας μέρας) για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Συμμετέχουμε στην 4ωρη στάση εργασίας που κήρυξε η Π Ο Σ Π Ε Ρ Τ για σήμερα Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 από ώρα 18.00 έως ώρα 22.00 της ίδιας μέρας Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου 2012 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

__________________________________

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΣΠΕΡΤ για 4ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ Τ/Σ MEGA
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Αγία Παρασκευή, 21-09-2012

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΌ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕGA ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/9/2012 ΑΠΟ ΩΡΑ 18.00 ΕΩΣ 22.00

Συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αίτημα όλων των εργαζόμενων στο τηλεοπτικό σταθμό MEGA καθώς και της ΕΤΙΤΑ που τους εκπροσωπεί,

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους τεχνικούς να μετέχουν δυναμικά σήμερα στη στάση εργασίας.

οι εργαζόμενοι δίκαια απαιτούν :
• Ανθρώπινες συνθήκες εργασίας
• Υπογραφή συλλογικών συμβάσεων
• Να μην προβεί η Διοίκηση του σταθμού σε περικοπές αποδοχών του τεχνικού προσωπικού μέσω ατομικών συμβάσεων εργασίας οι οποίες προβλέπουν την κατάργηση των επιδομάτων και την δυσμενέστερη ρύθμιση όρων αμοιβής και απασχόλησης.

Η εργοδοσία συνεπικουρούμενη από τον εργασιακό Μεσαίωνα που προωθεί η Κυβέρνηση, επιχειρεί να εκθεμελιώσει κάθε συνταγματικό και εργασιακό δικαίωμα.

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

Θα πάρουν ΟΛΟΙ την απάντηση που τους αξίζει!

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις MEDIA!