«Όταν βγήκα από το MasterChef, φορούσα κουκούλα! Κάποιοι με έβγαλαν φωτογραφίες και…»

MasterChef

"Σε κάποιο φανάρι σταμάτησε δίπλα μας ένα αυτοκίνητο και..."

Στο περιοδικό «People» και στον Μαρίνο Βυθούλκα, παραχώρησε συνέντευξη ο Ζαχίρ Γιαβαρί. Ο πρώην παίχτης του MasterChef αποκάλυψε για πρώτη φορά τι έκανε το πρώτο βράδυ που αποχώρησε από το παιχνίδι μαγειρικής.

«Με το που έφυγα από το MasterChef πήγα κατευθείαν στο σπίτι μου, στα Πατήσια. Μάλιστα, είχα πάρει ταξί, για να μη με δουν και μαθευτεί η αποχώρησή μου. Όταν μπήκα στο σπίτι, άναψα ένα τσιγάρο και χαλάρωσα. Δεν πίστευα πως ήμουν εκεί! Ο πρώτος άνθρωπος που επικοινώνησα μαζί του είναι ο καλός μου φίλος Mirza Alami, με τον οποίο πήγα και στην οντισιόν του MasterChef. Είναι κολλητός μου, αδελφός και ένα παιδί που πάντα ήταν δίπλα μου στα δύσκολα και μοιραζόμαστε τα πάντα. Το πρώτο βράδυ, λοιπόν, ήρθε ο Mirza με το μηχανάκι, κάναμε μια βόλτα και επιστρέφοντας μια παρέα από κορίτσια φώναζε το όνομά μου. Τότε αισθάνθηκα πως εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που με συμπαθούν. Ανακουφίστηκα και οι αρνητικές σκέψεις που είχα στο μυαλό μου για την εξομολόγησή μου στην οντισιόν έφυγαν.

Σε κάποιο φανάρι σταμάτησε δίπλα μας ένα αυτοκίνητο και ο οδηγός με ρώτησε αν έχω φύγει από το παιχνίδι. Απάντησα αρνητικά – για να μην προδώσω την αποχώρηση– και μου λέει “Πες μου μόνο πως έχει φύγει η Σπυριδούλα. Δεν τη συμπαθώ καθόλου”. Του είπα πως παραμένει στο παιχνίδι. Μέχρι να προβληθεί το επεισόδιο ήμουν προσεκτικός και όταν έβγαινα φορούσα κουκούλα ή σκουφάκι για να μη με αναγνωρίσουν. Μάλιστα, κάποια παιδιά με έβγαλαν φωτογραφίες και τους παρακάλεσα να μην τις ανεβάσουν στα social media.»

Ζαχίρ Γιαβαρί

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο μαζί με το Έθνος.

 

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!