Όταν οι «Αταίριαστοι» στην τηλεθέαση κατατρόπωσαν την ψυχαγωγία

Οι αταίριαστοι

Ανατροπή στις μετρήσεις. Δείτε αναλυτικά την τηλεθέαση για όλες τις εκπομπές...

Σε σκακιστικό παιχνίδι για… γερά νεύρα εξελίσσεται η μάχη για την τηλεθέαση στην πρωινή, καθημερινή ζώνη για τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Έτσι, στο κλείσιμο της τηλεοπτικής εβδομάδας, την κορυφή τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο κατέκτησαν με ευκολία οι Αταίριαστοι μουδιάζοντας την ψυχαγωγία!

Σκωτσέζικο ντους η τηλεθέαση για την πρωινή ζώνη. Στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής εβδομάδας, ήταν οι Αταίριαστοι και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που… έκαναν μπάνιο με ζεστό νερό, ενώ κάποιοι… πάγωσαν με την τηλεθέαση της Δευτέρας.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Αταίριαστοι – 15,5%
Αλήθειες με τη Ζήνα – 15,5%
Στη φωλιά των Κου Κου – 12,6%
Ώρα για φαγητό – 11,7%
Το Πρωινό – 11,6%
Ευτυχείτε – 11,3%
Ώρα για Μελέτη – 9,5%
Love It – 9,4%
Πάμε Δανάη – 7,9%
Συνδέσεις – 5,2%

Στο γενικό σύνολο συναντάμε πάλι τους Αταίριαστους και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην κορυφή του πίνακα μετρήσεων της Nielsen.

ΓΕΝΙΚΟ

Αταίριαστοι – 26,7%
Ώρα για φαγητό – 20,1%
Αλήθειες με τη Ζήνα – 13,8%
Το Πρωινό – 13,8%
Ώρα για Μελέτη – 11%
Ευτυχείτε – 10,9%
Love It – 10,6%
Στη φωλιά των Κου Κου – 8,9%
Συνδέσεις – 6,6%
Πάμε Δανάη – 5,6%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.