OPEN θα πει… Λαμπερό καλωσόρισμα στη νέα τηλεοπτική χρονιά

OPEN

Δείτε φωτογραφίες...

Την καινούρια τηλεοπτική σεζόν καλωσόρισε το OPEN, το βράδυ της Τετάρτης, σε μία εκδήλωση ζεστή, αισιόδοξη, με πολλά χαμόγελα, παρεΐστικες συζητήσεις, ευχές, και πολλή χαρά.

Διοίκηση, στελέχη, συντελεστές και πρόσωπα του σταθμού και του νέου προγράμματος που ξεκίνησε να ξεδιπλώνεται για τους τηλεθεατές από τα τέλη Αυγούστου, άφησαν για λίγο τους απαιτητικούς τους ρόλους, τα γραφεία, τα ρεπορτάζ, τα πλατώ και τα γυρίσματα για να μοιραστούν με τους τηλεοπτικούς συντάκτες για πρώτη φορά, τη νέα καμπάνια του OPEN αλλά και στιγμές ανθρώπινες, συναισθηματικές και χιουμοριστικές από τα παρασκήνια της δημιουργίας της.

Μια βραδιά φιλική, «οικογενειακή», χωρίς εξαγγελίες και μεγάλες κουβέντες αλλά με πολλή συζήτηση, κέφι, ανεβασμένη διάθεση, γέλια και μετά από χρόνια (και από τεστ βέβαια) αγκαλιές!

Στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά, που έδωσε τον τόνο της νέας χρονιάς,  μεταξύ άλλων, βρέθηκε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Λάτσιος, ο Γενικός & Εμπορικός Διευθυντής του σταθμού κ. Νίκος Αργυρός, ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος και η Διευθύντρια Προγράμματος κα Χρύσα Μασούρου.