OPEN: Η νέα εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, οι κρίσεις του Μαΐου και οι πρώτοι που «κλειδώνουν»

Open

Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις του OPEN;

Σε τροχιά επαναφοράς βρίσκεται το OPEN, έστω και αν τα βήματα γίνονται αργά και στοχεύουν κυρίως στην επόμενη σεζόν. Η νέα μεσημεριανή εκπομπή με την Μάριον Μιχελιδάκη έκανε την αρχή και από εκεί και πέρα, φαίνεται πως κάποιοι πήραν ήδη το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.

Μετά από συναντήσεις και συζητήσεις που ξεκίνησαν από τον Δεκέμβρη και ολοκληρώθηκαν την περασμένη Παρασκευή, έκλεισε όλη η ομάδα της μεσημεριανής εκπομπής του OPEN. Έτσι, στο πλευρό της Μάριον Μιχελιδάκη θα δούμε τους; Μαριέλλα Σαββίδου, Φοίβο Παπαδάκη, Γιάννη Μπούτο και τον Αλέξανδρο Κλώσσα στην ενημέρωση. Η εκπομπή δεν αναμένεται να βγει στον αέρα νωρίτερα από τα μέσα του Μάρτη, καθώς το σκηνικό τώρα κατασκευάζεται.

Ο Μάης, όπως μαθαίνουμε, θα είναι ο μήνας της κρίσης. Η εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, όπως και οι εκπομπές της Μπέττυς Μαγγίρα και της Ελένης Τσολάκη θα αξιολογηθούν για τις αποδόσεις τους και αναλόγως θα αποφασιστεί αν συνεχίζουν ή όχι στην επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Μανούσος Μανουσάκης έκλεισε ήδη για την επόμενη σεζόν με τη συνέχεια του Κόκκινου Ποταμιού, ενώ τουλάχιστον δύο σίριαλ θα μπουν επίσης στο πρόγραμμα. Το OPEN επιθυμεί να ρίξει καθημερινά στην αρένα δύο σίριαλ, ένα δραματικό και ένα κωμικό. Οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί αυτή τη στιγμή εξετάζονται και τις επόμενες εβδομάδες θα ληφθούν και οι οριστικές αποφάσεις.