Οι «βράχοι» στην τηλεθέαση του ΑΝΤ1

τηλεθέαση

Ποιοι "κρατούν" το κανάλι αυτή τη... δύσκολη, τρέχουσα περίοδο;

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά δυσκόλεψε τον ΑΝΤ1 όσο καμία άλλη στο παρελθόν, όσον αφορά στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το πρόγραμμα του σταθμού. Μετά από το πρώτο μισό της σεζόν όπου οι επιδόσεις του καναλιού στους πίνακες της Nielsen ήταν σχετικά ανεκτές, ακολούθησε μια περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας άρχισαν να πέφτουν σταδιακά σε μονοψήφια νούμερα οι περισσότερες προτάσεις που έφερε ο ΑΝΤ1 στις οθόνες μας. Κακές συγκυρίες, λάθος επιλογές… όλα έπαιξαν τον ρόλο τους. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που μέσα σε αυτό το αρνητικό κλίμα φάνηκε ότι διαθέτουν μεγάλες αντοχές…

[dfp_ads id=236982]

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Φαίη Σκορδά στην πρωινή ζώνη, η Μαρία Μπεκατώρου στην απογευματινή και ο Αντώνης Κανάκης αργά το βράδυ, είναι τα πρόσωπα που σέρνουν το καράβι του ΑΝΤ1 τις τελευταίες εβδομάδες, προς μια ολοκλήρωση της σεζόν με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Συγκεκριμένα, το Καλημέρα Ελλάδα και το Πρωινό, σύμφωνα με της μετρήσεις τηλεθέασης για την Δευτέρα 21 Μαΐου, σημείωσαν στο γενικό 24,6% και 22,3% αντίστοιχα, ενώ στο δυναμικό κοινό κινήθηκαν στο 24,3% και το 30,7%. Το απόγευμα, το Still Standing συγκέντρωσε 15,1% στο σύνολο και 14,6% στο δυναμικό κοινό. Από τη Θεσσαλονίκη, το Ράδιο Αρβύλα χάρισε το βράδυ στον ΑΝΤ1 μερίδιο τηλεθέασης 21,1% και 22,1% σε γενικό και δυναμικό.

Στις ενδιάμεσες ζώνες… κάνει κρύο παγωνιά, θέλω τζάκι και γωνιά!