Ο Θέμης Μάλλης και επίσημα στο δυναμικό της Barking Well Media

Θέμης Μάλλης

Ο Θέμης Μάλλης θα είναι στη θέση του Υπεύθυνου Ψυχαγωγίας της εταιρείας.

Επίσημα στο δυναμικό της Barking Well Media ανήκει από σήμερα ο Θέμης Μάλλης. Επιβεβαιώνεται, έτσι, το ρεπορτάζ των τελευταίων εβδομάδων που ήθελε το έμπειρο στέλεχος της τηλεόρασης να έχει συμφωνήσει με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη.

Η ανακοίνωση της Barking Well Media

Σε περίοδο ανάπτυξης και διαρκούς διεύρυνσης στελεχιακού δυναμικού και δραστηριοτήτων βρίσκεται η εταιρεία Barking Well Media, με σκοπό τη δημιουργία και παρουσίαση πρωτοποριακών, υψηλών προδιαγραφών παραγωγών και περιεχομένου στο ελληνικό κοινό.

Στο πλαίσιο αυτό, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία και καλωσορίζει τον Θέμη Μάλλη, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της στη θέση του Υπεύθυνου Ψυχαγωγίας  με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω τις παραγωγές της.

O Θέμης Μάλλης είναι ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της ελληνικής τηλεοπτικής βιομηχανίας, έχοντας από το 1991, χτίσει, σχεδιάσει και κατευθύνει, από επιτελικές θέσεις στα περισσότερα μεγάλα ελληνικά κανάλια, τις πλέον πολυσυζητημένες, και πρωτότυπες εκπομπές,  δημιουργώντας νέα δεδομένα  περιεχομένου.

Η έλευση του Θέμη θα συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματικότητα και επιτυχία των μελλοντικών στόχων της εταιρίας,