Ο Σπύρος Σταμούλης νέος διευθυντής της Heaven

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κυβέλλου, καθήκοντα γενικού διευθυντή στη Heaven Music και Heaven Live αναλαμβάνει ο Σπύρος Σταμούλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του ΑΝΤ1…

Ο Σπύρος Σταμούλης, ένα από τα πιο καταξιωμένα στελέχη στο χώρο του ελληνικού ραδιοφώνου με σημαντική γνώση της ελληνικής μουσικής σκηνής, αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Heaven Music και της Heaven Live, του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Ο Σπύρος Σταμούλης ξεκίνησε να εργάζεται για το ραδιόφωνο του ΑΝΤΕΝΝΑ τον Ιούλιο του 1995, αρχικά στη ροή προγράμματος και στη συνέχεια ως παραγωγός εκπομπών.

Από το 2003 και μετά, παρείχε τις υπηρεσίες του και στον Ρυθμό 9,49, ενώ από το Μάιο του 2012 μέχρι και σήμερα εργάστηκε αποκλειστικά στον Ρυθμό 9,49 ως Διευθυντής Προγράμματος, διαγράφοντας μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία.
Κατά το χρόνο θητείας του ως Διευθυντής Προγράμματος του Ρυθμός 9,49, το μερίδιο ακροαματικότητας του σταθμού αυξήθηκε σημαντικά και το νεοσύστατο site Rythmos.gr αναδείχθηκε σημαντικά στις επιλογές του κοινού.
Παράλληλα, καθήκοντα Διευθυντή Προγράμματος και για τα δύο ραδιόφωνα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα, αναλαμβάνει ο Αλέξης Καρακατσάνης, νυν Διευθυντής  Προγράμματος του Easy 97,2.

Διαβάστε ακόμα:

Αποχωρεί από τη γενική διεύθυνση της heaven MUSIC ο Γιώργος Κυβέλλος