Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επέστρεψε και η τηλεθέαση ήταν πολύ σχολαστική μαζί του

Σπύρος Παπαδόπουλος

Πως υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό την εκπομπή στην... μετά καραντίνα εποχή;

Επιστροφή στις νέες συνθήκες της καθημερινότητας, μετά την καραντίνα προς προστασία από την πανδημία του κορονοϊού, για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τον αέρα του ΣΚΑΪ, σε μια διαφορετική ομολογουμένως μουσική βραδιά στην οποία τον πρώτο λόγο είχαν οι αποστάσεις ασφαλείας και τα αντισηπτικά υγρά για τους καλεσμένους.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το βράδυ του Σαββάτου, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στη νέα… εποχή κατόρθωσε να σημειώσει 18,3% στο γενικό σύνολο και 10,9% στο δυναμικό σύνολο.

Βασικός αντίπαλος του Σπύρου Παπαδόπουλου και της αγαπημένης εκπομπής του ΣΚΑΪ ήταν το J2US, το οποίο και συγκέντρωσε ποσοστά τηλεθέασης της τάξης του 12% στο γενικό σύνολο και 13,1% στο δυναμικό σύνολο.

Παράλληλα, η μουσική εκπομπή της ΕΡΤ «Στα τραγούδια λέμε ναι» απέσπασε από την τηλεθέαση το 6,5% στο γενικό σύνολο και το 2,5% στο δυναμικό κοινό.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων