Ο ΣΚΑΙ κάνει πρόταση στη Φαίη Σκορδά και περιμένει την απάντησή της

Φαίη Σκορδά

Εντός της εβδομάδας αναμένεται το ραντεβού της Φαίης Σκορδά με ανώτατο στέλεχος του καναλιού.

Εδώ και αρκετό καιρό η Φαίη Σκορδά βρίσκεται στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, καθώς η αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 είναι δεδομένη. Σήμερα, λοιπόν, στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πως ο ΣΚΑΙ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην παρουσιάστρια για να αναλάβει την πρωινή ζώνη.

«Με βομβαρδίζει ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Να το πω; Γιατί να μην το πω; Είναι βόμβα! Θα το πω. Επειδή παίξαμε και το θέμα της Φαίης και το θέμα της Μπακοδήμου, ότι υπάρχει και από τον ΣΚΑΙ επίσημη πρόταση για τη Φαίη, για την ώρα αυτή. Και δεν έχει αποφασίσει και ο ΣΚΑΙ ακριβώς. Και παίζεται ανάμεσα στις δύο για το ποια θα κάνει αυτή τη ζώνη», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zappIT, επιβεβαιώνονται οι παραπάνω πληροφορίες καθώς μαθαίνουμε πως την Παρασκευή, όταν έγινε γνωστό πως η Φαίη Σκορδά δεν τα βρήκε με τον ΑΝΤ1, υπήρξε μια σχετική αναστάτωση στον ΣΚΑΙ. Μάλιστα, πάγωσαν οι προετοιμασίες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μέχρι να γίνει το ραντεβού της παρουσιάστριας με ανώτατο στέλεχος του σταθμού. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται το ραντεβού.