Ο… Σαμαράς και η «Μοντέρνα σταχτοπούτα»

«Έφτασε το success story» λέει, καθώς συναντά τη «Μοντέρνα σταχτοπούτα», που θα μπορούσε να είναι «σύγχρονη σταχτοπούτα»!

 Είναι από τα ελάχιστα πρόσωπα που καταφέρνουν να «μεταμφιέζονται» σε κάποιον άλλο και μέσα από αυτά που λέει, να λέει πολλές φορές αυτά… που τα αληθινά πρόσωπα δεν λένε!

Ο λόγος για τον Γιώργο Μητσικώστα που μετά από αρκετό καιρό εκτός τηλεοπτικού τοπίου ετοιμάζεται να ξεκινήσει την καινούργια του εκπομπή μέσα από το Ε.

Ως «Αντώνης Σαμαράς» λοιπόν συναντά τη «Μοντέρνα Σταχτοπούτα», ή αν θέλετε… τον έλληνα πολίτη, καθώς η ηρωίδα από την ταινία του Αλέκου Σακελλάριου που υποδυόταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν απέχει πολύ από τον «σύγχρονο πολίτη» της Ελλάδας του μνημονίου και της οικονομικής κρίσης. Όπως τότε η φτωχή «Κατερίνα», όταν προσλήφθηκε από τον «Αλέξη Βαρνέζη», τον ήρωα που ενσάρκωνε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, παράγγελνε μακαρόνια, ζάχαρη, αλεύρι και μαρμελάδα, τώρα η «Κατερίνα», μέσα από το τρέιλερ του «Mηtsi Show» παραγγέλνει μετά από τις υποσχέσεις του «Αντώνη Σαμαρά» που υποδύεται ο Γιώργος Μητσικώστας.