Ο Σάκης Αρναούτογλου κεντρικός παρουσιαστής του καιρού στην ΕΡΤ1

Δύο χρόνια μετά το τραγικό “μαύρο”, ο Σάκης Αρναούτογλου βρέθηκε, σήμερα, στα στούντιο της Λεωφόρου Στρατού για να “γράψει” το πρώτο video.

Ο άνθρωπος που έκανε την παρουσίαση του καιρού trend στην ΕΡΤ3, επέστρεψε στη δημόσια τηλεόραση και μάλιστα ως παρουσιαστής του καιρού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1.

Δύο χρόνια μετά το τραγικό “μαύρο”, ο Σάκης Αρναούτογλου βρέθηκε, σήμερα, στα στούντιο της Λεωφόρου Στρατού για να “γράψει” το πρώτο video με τις αναλυτικές προγνώσεις καιρού που θα παρουσιασθεί, απόψε, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1.

Η απήχηση της εκπομπής του και οι υψηλές τηλεθεάσεις που κατέγραφε πάντα στην ΕΡΤ3, οδήγησαν, προφανώς, τους ανθρώπους κατάρτισης του προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης να τον επιλέξουν για το ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή καιρού της ΕΡΤ.

Το protoplano.gr βρέθηκε στα στούντιο της ΕΡΤ3 και κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες από το πρώτο video που γύρισε ο Σάκης Αρναούτογλου για την ΕΡΤ1. Ευδιάθετος αλλά και με λίγο τρακ, αφού είναι η πρώτη φορά, ύστερα από τόσο καιρό, που θα μας μιλήσει για βαρομετρικά, θερμοκρασίες και ανέμους, μέσα από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης, ο Σάκης Αρναούτογλου δεν παρέλειψε στο ξεκίνημα του δελτίου καιρού- που θα δούμε απόψε- να αναφερθεί με συγκίνηση και στο άνοιγμα της δημόσιας τηλεόρασης.