Ο Νίκος Γεωργιάδης αποχώρησε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Νίκος Γεωργιάδης

Ο κορονοιός προκάλεσε... επιπλοκές στη συνεργασία του δημοσιογράφου με την εκπομπή και ο Νίκος Γεωργιάδης αποφάσισε να αποχωρήσει.

Παρελθόν για το Ευτυχείτε είναι ο Νίκος Γεωργιάδης, μόλις δύο μήνες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής. Ο δημοσιογράφος αποχώρησε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου την Παρασκευή, μετά από διαφωνίες που προέκυψαν από τις αλλαγές που επέβαλε και στα κανάλια ο COVID-19.

Τη φετινή σεζόν η Κατερίνα Καινούργιου έχει κατέβει στην τηλεοπτική αρένα πολύ δυναμικά, καθώς τις περισσότερες μέρες καταφέρνει να κερδίζει το δυναμικό κοινό. Στην δημοσιογραφική της ομάδα, ωστόσο, θα λέγαμε πως δημιουργήθηκε ένας σχετικός συνωστισμός.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ο Νίκος Γεωργιάδης και ο Γιάννης Πουλόπουλος μοιράζονται το ίδιο τραπέζι με παρόμοιο αντικείμενο. Έτσι, όταν ο COVID-19 έφερε αλλαγές και στα τηλεοπτικά πλατό φαίνεται πως ο νέος… γεωγραφικός χάρτης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, προκάλεσε κάποιες διαφωνίες, με αποτέλεσμα την αποχώρηση του γνωστού δημοσιογράφου και διευθυντή του περιοδικού ΟΚ!.

Συγκεκριμένα, κρίθηκε πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, λόγω της συμμετοχής τους στο μεγαλύτερο μέρος της θεματολογίας της εκπομπής, είναι αυτοί που θα έπρεπε να μείνουν στο τραπέζι, δίπλα στην Κατερίνα Καινούργιου. Οι υπόλοιποι θα εναλλάσσονταν. Αυτό επί της ουσίας προκάλεσε τη ρήξη.

Ο Νίκος Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στο Instagram, ήταν λακωνικός: «Όταν φτάσει η ώρα να πεις αντίο, φύγε ήσυχα χωρίς φασαρία».

Νίκος Γεωργιάδης

Να σημειώσουμε πως προτεραιότητα του καναλιού είναι η προστασία της υγείας όλων των εργαζομένων, γεγονός που δεν διαπραγματεύεται.