Ο «Master Chef» έφαγε… πακέτο

Δείτε τις επιδόσεις των εκπομπών στο prime time.

Καμία αξιοσημείωτη αλλαγή δεν σημειώθηκε χθες στη μάχη του prime time. Ακόμα και το ότι ο «Master Chef» έφαγε… πακέτο και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης στο γενικό σύνολο με το «Πάμε πακέτο» να προηγείται είναι πλέον κάτι συνηθισμένο.


Πάμε όμως να δούμε πώς διαμορφώθηκε η κατάταξη των εκπομπών σε κάθε ζώνη του
prime time.

 

Από τις 9 έως τις 10, η «Ζωή της άλλης» στο MEGA κατάφερε πάλι να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης σημειώνοντας 40,7 στο γενικό σύνολο και 29,3 στο δυναμικό κοινό. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο «Big Brother» με 13,4 στο γενικό σύνολο και 19,2 στο δυναμικό κοινό ενώ στην τρίτη θέση με χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης τερμάτισε η «Ονειροπαγίδα» με 7,2 και 10,4, αντίστοιχα. Να σημειώσουμε όμως, ότι το επεισόδιο από τη σειρά του ΑΝΤ1 ήταν σε επανάληψη και… θυσιάστηκε από τους υπεύθυνους του καναλιού του Αμαρουσίου για να γεμίσουν το πρόγραμμά τους.

 

Πάμε τώρα στην επόμενη ζώνη, από τις 10 έως τις 11. Στην κορυφή βρέθηκε ο Έκτορας Μποτρίνι δικαιολογώντας όσους από τον ALPHA πίεσαν να μετακομίσει από τη Δευτέρα στην Πέμπτη. Ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» σημείωσε 21,2 στο γενικό σύνολο κι 20,8 στο δυναμικό κοινό ενώ ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΠΑΟΚ-ΜΠΡΥΖ στον ΑΝΤ1 19,1 κι 18,2 αντίστοιχα. Τρίτη τερμάτισε η «Γενιά των 592 ευρώ» με 17 στο γενικό σύνολο αλλά ανέβηκε στο δυναμικό κοινό φτάνοντας στο 21,1.

 

Το ενδιαφέρον όμως σημείο της χθεσινής μάχης παρατηρείται στην επόμενη ζώνη, από τις 11 έως τις 12 το βράδυ. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου κατάφερε για ακόμα μία φορά να βρεθεί στην πρώτη θέση του γενικού συνόλου αποδεικνύοντας ότι είναι η μόνη που μπορεί να κερδίσει το ριάλιτι μαγειρικής του  MEGA. Ο «Master Chef» έφαγε πακέτο σημειώνοντας 21,5 ενώ το «Πάμε πακέτο» έφτασε στο 26,1. Ωστόσο η διαφορά τους στο δυναμικό κοινό είναι αρκετά μεγάλη με το ριάλιτι μαγειρικής να προηγείται με 17 μονάδες αφού σημείωσε μέσο όρο 31,5 ενώ η εκπομπή του ALPHA έκανε 14,5. Στην τρίτη θέση της κατάταξης βρέθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας φέρνοντας για τον ΑΝΤ1 19,1 στο γενικό σύνολο και 18,9 στο δυναμικό κοινό.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτοί είναι οι βρώμικοι μέσοι όροι τηλεθέασης και ότι θα σας ενημερώσουμε με update όταν ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία με τα καθαρά νούμερα από την AGB.

 

Γρηγόρης Μελάς