Ο Κούλλης Νικολάου μιλά για το “διαζύγιο” με τον ΑΝΤ1 και τη συνεργασία με τον Alpha!

Κούλλης Νικολάου

«Πραγματικά η κατάσταση ήταν όπως το γκομενικό. Όταν ένας άντρας θέλει πολύ να πολιορκήσει μία γυναίκα, κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει».

Στο περιοδικό “TV Μανία” και τον Κωνσταντίνο Χάμπαλη μίλησε ο Κούλλης Νικολάου και αναφέρθηκε στο “διαζύγιο” με τον ΑΝΤ1 και τη νέα συνεργασία με τον Alpha.

[dfp_ads id=236982]

«Πραγματικά η κατάσταση ήταν όπως το γκομενικό. Όταν ένας άντρας θέλει πολύ να πολιορκήσει μία γυναίκα, κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει. Έτσι ακριβώς ήταν και η περίπτωσή μας με τον Alpha Ελλάδος. Μας πολιόρκησε και τα κατάφερε. Όταν φτάσαμε μετά από συζητήσεις μηνών στην τελική όψη του συμβολαίου, μας έκλεισαν για 12 ώρες σε ένα γραφείο με τους δικηγόρους μας κι έτσι καταλήξαμε σε συμφωνία. Εάν φεύγαμε χωρίς να υπογράψουμε, θα μπορούσε την επόμενη μέρα να μην ήμασταν στον Alpha. Επέμεναν πολύ.

Οι σχέσεις μας με τον ΑΝΤ1 ήταν και είναι άψογες. Η εκτίμηση που φέρουμε τόσο στον ΑΝΤ1 Κύπρου όσο και στον ΑΝΤ1 Ελλάδος είναι τεράστια. Αν με τη μετακίνησή μας δημιουργούμε ένα θέμα οφείλεται σε διαδικασίες και όχι σε μία κατάσταση που θέλαμε να συμβεί.

Με την προοπτική ότι θα μέναμε στον ΑΝΤ1, αναγκαστικά θα έπρεπε να δουλέψουμε πάνω σε τρία ή τέσσερα project γιατί ήταν δύο οι πελάτες. Από τη μία ο ΑΝΤ1 Κύπρου και από την άλλη ο ΑΝΤ1 Ελλάδος. Παρόλο που είναι ο ίδιος σταθμός, πρόκειται όμως για δύο διαφορετικές εταιρίες. Άρα θα ετοιμάζαμε μία καθημερινή σειρά για την Ελλάδα και μία για την Κύπρο και επιπρόσθετα ως εταιρία προτείναμε στην Ελλάδα και μία εβδομαδιαία για την οποία είχαμε ετοιμάσει και πιλότο. Γι’ αυτά τα πρότζεκτ, στην πορεία, επέδειξαν ενδιαφέρον ο Σκάι και Alpha όπως επίσης και άλλοι σταθμοί. Το ενδιαφέρον αυξήθηκε σε σημείο που τελικά μας κέρδισε ο Alpha. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Αντιθέτως τα οικονομικά δεν ήταν ο πρώτιστος στόχος μας. Ξέρουμε σε τι εποχή ζούμε και ποια είναι η πραγματικότητα γύρω μας.

Δεν έχουμε κλείσει καμιά συμφωνία με τον Alpha Κύπρου. Το συμβόλαιό μας δεν έχει να κάνει με το κυπριακό κανάλι παρά μόνο με το ελλαδικό. Όπως ακριβώς ήταν και με το προϊόν «Μπρούσκο». Δεν είχε να κάνω με τον ΑΝΤ1 Κύπρου αλλά με τον ΑΝΤ1 Ελλάδος γι’ αυτό χαρακτηριζόταν και ως ελληνική και όχι κυπριακή παραγωγή.

Τα δύο χρόνια είναι η δέσμευσή μας με την προοπτική ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα αναζητήσουμε άλλη τηλεοπτική στέγη. Θα μείνουμε με τις δύο αυτές παραγωγές. Στην εβδομαδιαία σειρά μεγάλων προδιαγραφών και υψηλού μπάτζετ που είναι το «Κόκκινο Νυφικό» και με μία διαφορετική στάση και αντιμετώπιση στην καθημερινή σειρά μας η οποία θα είναι πολύ πιο διαφορετική από αυτή που ήταν τον «Μπρούσκο». Όσα λεφτά πληρώνει το κανάλι για το κάθε επεισόδιο των σειρών, τόσα θα δίνονται για την παραγωγή τους. Δεν θα κάνουμε σκόντο ούτε και ευρώ. Θα εκμεταλλευτούμε και το τελευταίο σεντ του μπάτζετ μας για να κάνουμε κάτι διαφορετικό».