Ο Κώστας Τσολάκης επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Αναλαμβάνει καθήκοντα Corporate Communications & PR Director του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Ένα χρόνο και κάτι μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 ο Κώστας Τσολάκης επιστρέφει στο κανάλι. Με δελτίο τύπου ο σταθμός ανακοινώνει επίσημα την επιστροφή του με καθήκοντα Corporate Communications & PR Director του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Η είδηση της απομάκρυνσής του από το κανάλι είχε προκαλέσει πέρυσι μεγάλη έκπληξη σε όλους, καθώς ο Κώστας Τσολάκης έχει διαγράψει μια άκρως επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δελτίο τύπου:

«Ο Kώστας Τσολάκης, ένα από τα πιο καταξιωμένα στελέχη στον χώρο της Εταιρικής Επικοινωνίας στην Ελλάδα, αναλαμβάνει από την 9η Μαΐου 2016 καθήκοντα Corporate Communications & PR Director του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Με σπουδές στο χώρο της Επικοινωνίας και των ΜΜΕ, ο Κώστας Τσολάκης έχει ήδη διαγράψει πολυετή και επιτυχημένη πορεία τόσο σε πολυεθνικές όσο και σε ελληνικές επιχειρήσεις. Στη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει διαχειριστεί με επιτυχία ζητήματα που άπτονται όλου του φάσματος της Εταιρικής Επικοινωνίας. Από τη νέα του θέση και πλαισιωμένος από μια εξειδικευμένη ομάδα θα έχει την ευθύνη του σχεδιασμού και της υλοποίησης της επικοινωνιακής στρατηγικής του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Σε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων και αλλαγών για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ καλωσορίζει τον Κώστα Τσολάκη και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».