Ο ισχυρός άνδρας του ΑΝΤ1 αποκαλύπτει: Δεν δίνουμε πολλά λεφτά!

Διαβάστε: Τι θα γίνει με Παπαδάκη, Καραμεροχαριτάτους, Φερεντίνο

Αυτά είναι μερικά από τα δεκάδες ερωτήματα που υπάρχουν αυτές τις μέρες γύρω από τον ΑΝΤ1 και με τα οποία «βομβαρδίστηκε» ο Alexander Holland, General Manager του ΑΝΤ1 TV και COO (Chief Operation Officer) του Ομίλου ΑΝΤ1 στην Ελλάδα, στη συνάντηση που είχαμε μαζί του ορισμένοι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Να σημειώσουμε ότι ο «ισχυρός άνδρας» της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 πραγματοποιεί σειρά επαφών με τους δημοσιογράφους, προσπαθώντας να μας γνωρίσει, να τον γνωρίσουμε αλλά και να μας απαντήσει σε όλα αυτά που προαναφέραμε αλλά και σε πολλά ακόμα ερωτήματα. Όπερ κι εγέννετο…

Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και διευκρινιστική σε πολλά θέματα και ο Alexander Holland… ξεκαθάρισε όσα ήθελε και μέχρι εκεί που μπορούσε για να μην διαψευστεί στο επόμενο διάστημα καθώς το τοπίο… είναι θολό.

Κοντολογίς;Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 παραμένει σε πολλά σημεία ως έχει και προς το παρόν δεν θέλει (προσοχή στις λέξεις!) να κάνει καμία αλλαγή και περικοπή. Επιθυμία του ΑΝΤ1 είναι να συνεχίσουν κανονικά οι «μονομάχοι» μέχρι το τέλος της σεζόν.
 
Για την επόμενη σεζόν απέφυγε να κάνει κάποια συγκεκριμένη αναφορά και γιατί δεν θέλει να προδώσει τα σχέδια του ΑΝΤ1 αλλά και γιατί δεν θέλει να δεσμευτεί αφού –όπως τόνισε- είναι δύσκολο με την υπάρχουσα οικονομική κρίση να κάνει οποιαδήποτε ανακοίνωση για την επόμενη σεζόν.

Σε ερώτησή μας αν ο Γιώργος Παπαδάκης θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 είπε ότι δεν έχει κανονιστεί συγκεκριμένη ημερομηνία για τη συνάντηση με τον «πατριάρχη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης», αφού δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης δεδομένου ότι το συμβόλαιό του λήγει το τέλος του χρόνου.

Στο σημείο αυτό μάλιστα μας διευκρίνισε ότι πράγματι πραγματοποιεί σειρά επαφών με όλους τους παρουσιαστές που ανήκουν στο δυναμικό του σταθμού αλλά όχι για να προγραμματίσει τα της επόμενης σεζόν από τώρα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήταν ιδιαίτερα θερμός σε ό,τι αφορά το Χρήστο Φερεντίνο, λέγοντας ότι ο ΑΝΤ1 τον υποστηρίζει και ποντάρει στον παρουσιαστή.

Ωστόσο ο Alexander Holland έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο σύνολο των παρουσιαστών λέγοντας πως ο ΑΝΤ1 δεν θέλει ακριβούς παρουσιαστές, αποδεικνύοντας τις μειώσεις στα «χρυσά συμβόλαια» που έχουν επέλθει σε tv stars.
Ο ισχυρός άντρας της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 ήταν ένθερμος και σε ό,τι αφορά το δελτίο ειδήσεων και τη Μαρία Χούκλη, αναφέροντας ότι το fresh του προγράμματος δεν έχει σχέση με τον ενημερωτικό τομέα όπου εκεί δίνουν σημασία στην ενημέρωση, στην εγκυρότητα και στις ειδήσεις

. Επίσης, ο κύριος Holland φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος με τις καινούργιες εκπομπές (Dancing with the stars, Νοικοκυρές, Μην το πεις στη νύφη κλπ) που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται το επόμενο διάστημα στο κανάλι. 

Το αισιόδοξο που προέκυψε είναι ότι για την επόμενη σεζόν επιθυμία τους (προσοχή στις λέξεις!) είναι να υπάρξουν σήριαλ ελληνικής παραγωγής, κάτι το οποίο έχουν αρχίσει από τώρα να μελετούν. Συμπέρασμα; Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο από όσα σας μεταφέραμε. Το είπαμε: το τοπίο είναι θολό! Για όλα… και πολλούς!
 
Υ.Γ Σαν παραλειπόμενο αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Alexander Holland βρέθηκε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Και πριν πάει το μυαλό σας στο πονηρό, να διευκρινίσουμε ότι η συνάντηση των δημοσιογράφων με τον ισχυρό άντρα του ΑΝΤ1 πραγματοποιήθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο όπου έτυχε να βρίσκεται και ο γνωστός παρουσιαστής. Η παρέα των δημοσιογράφων παρατήρησε τον Άρνι που κινείτο στους χώρους του εμπορικού κέντρου αλλά για ευνόητους λόγους κανένας δεν του μίλησε για να τον καλέσει στο τραπέζι με στελέχη του σταθμού που χθες αποσαφήνισαν ότι δεν υπάρχει σχέδιο συνεργασίας ΑΝΤ1 και Αρναούτογλου. 
 
Γρηγόρης Μελάς