Ο Αντώνης Σρόιτερ έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Αντώνης Σρόιτερ

Βλέπουμε τους ανθρώπους του Alpha αλλιώς, γιατί τα Χριστούγεννα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να μην τα γιορτάσουμε με χιούμορ...

Τα φετινά Χριστούγεννα ο Alpha προτρέπει τους τηλεθεατές να ζήσουν μαζί του τα Χριστούγεννα με σύνθημα/hashtag #alphahohoho

Αυτή τη φορά, παρουσιαστές, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι του Alpha γίνονται ένα από τα κομμάτια του Χριστουγεννιάτικου παζλ και πρωταγωνιστούν στο Facebook και το Instagram. Από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, θα τους βλέπουμε έτσι όπως μόνο τα μάτια ενός παιδιού θα μπορούσαν να τους δουν. Με την προσθήκη Χριστουγεννιάτικων συμβόλων, κάποιο αόρατο χέρι «πειράζει» τα πρόσωπα και τα μεταμορφώνει, δίνοντάς τους μια εορταστική διάσταση.

Έτσι, μετά την Ελένη Μενεγάκη – Άγιος Βασίλης, που κυκλοφόρησε πριν από μία ώρα, σειρά πήρε ο Αντώνης Σρόιτερ. Δείτε τον γνωστό δημοσιογράφο όπως δεν τον έχετε φανταστεί!

Αντώνης Σρόιτερ

Η φετινή Χριστουγεννιάτικη καμπάνια του Alpha στα social media είναι ιδέα του τμήματος Εταιρικής Επικοινωνίας του Alpha που έχει κάνει πολλές πρωτότυπες καμπάνιες για τις οποίες έχει αποσπάσει και βραβεία.

Την γραφιστική παρέμβαση έχει επιμεληθεί η Busybuilding.