Ο ΑΝΤ1 έχει βάλει σκοπό να μην πιστεύουμε στα μάτια μας…

Δείτε φωτογραφίες από την καμπάνια του ΑΝΤ1 που βρίσκεται ήδη στον αέρα...

Από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά και ο ΑΝΤ1 έχει βάλει στο πρόγραμμα να μας κάνει να μην πιστεύουμε στα μάτια μας!

Μεγάλα ονόματα, νέες εκπομπές, ολοκαίνουριες σειρές, αλλά και τα γνωστά και αγαπημένα μας προγράμματα είναι στον ΑΝΤ1, σε ένα μοναδικά σχεδιασμένο, τηλεοπτικό «μωσαϊκό», με κάθε στιγμή τηλεθέασης να επιφυλάσσει για όλους μας, κάτι το «Απίστευτο».

Η φετινή καμπάνια προγράμματος του ΑΝΤ1, που είναι ήδη στον αέρα, αποτυπώνει ακριβώς αυτό το «Απίστευτο».

Σε μια μεγαλειώδη κατασκευή που δημιουργήθηκε ειδικά για τις ανάγκες της καμπάνιας, βλέπουμε να εμφανίζονται τα μεγαλύτερα ονόματα του νέου προγράμματος και να μας εκπλήσσουν με το δυναμισμό, τη ζωντάνια, το κέφι και τις «απίστευτες» ικανότητές τους, τις οποίες αποδεικνύουν on camera.

Πρόσωπα που γοητεύουν, δράσεις που ξαφνιάζουν και δυνατή μουσική, συναντιούνται σε ένα αριστοτεχνικά σχεδιασμένο σύμπλεγμα λάμψης, φρεσκάδας, άνεσης και δυναμισμού. Μας συστήνουν την ποικιλία του νέου προγράμματος και υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία τηλεθέασης, που θα μας κάνει να αναφωνήσουμε «Απίστευτο!».

Γιατί… That’s ANT1!

Η υλοποίηση ολόκληρου του on air look έγινε εσωτερικά από τον ΑΝΤ1, σε σκηνοθεσία Κώστα Τριπύλα, με τη συνεργασία της Frank & Fame. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η καμπάνια αποτελείται από μία μεγάλη ταινία και 14 θεματικά IDs.

Δείτε φωτογραφίες: