Ο Alpha «έκλεψε» τον Ανδρέα Γεωργίου τα ξημερώματα από τον ΑΝΤ1!

Ανδρέας Γεωργίου

Βόμβα Βερύκιου στο Happy Day! Ο επιτυχημένος δημιουργός κάνει... "Τατουάζ" στον Alpha!

Ο Δήμος Βερύκιος πέταξε τη βόμβα στον Happy Day το πρωί της Παρασκευής. Ο γνωστός δημιουργός Ανδρέας Γεωργίου αποτελεί παρελθόν για τον ΑΝΤ1. Από σήμερα τα ξημερώματα και τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια θα ανήκει στο δυναμικό του Alpha!

[dfp_ads id=236982]

«Τα καλύτερα έρχονται στον Alpha. Ώρα 5 το πρωί, εδώ στον Alpha, μετά από διαπραγματεύσεις και παζάρια αρκετών ημερών και μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση που κράτησε πάνω από 12 ώρες, στις 05:05 έπεσαν οι υπογραφές. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ανδρέας Γεωργίου, βρίσκεται πια στην αγκαλιά του Alpha. Μαζί με τη Βάνα Δημητρίου τη σεναριογράφο και τον Κούλη Νικολάου, θα προβάλλουν για τα επόμενα 2 χρόνια δύο νέα προϊόντα. Το ένα προϊόν είναι μια καθημερινή μυθοπλασία καλύτερη από το Μπρούσκο το «Τατουάζ» και μία εβδομαδιαία μαύρη κωμωδία, το «Κόκκινο Νυφικό»…», ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος.

Παρόντες ήταν ο Βασίλης Παπαδρόσος, ο Δήμος Βερύκιος, ο Κώστας Σούσουλας και η Ιζαμπέλα Σασλόγλου από την πλευρά του Alpha. Απέναντι, μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου ήταν η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλης Νικολάου. Η σκληρή διαπραγμάτευση μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών κράτησε πάνω από 12 ώρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zappIT, ο Ανδρέας Γεωργίου διαπραγματευόταν το τελευταίο διάστημα τόσο με τον Alpha, όσο και με τον ΑΝΤ1. Μάλιστα, οι συζητήσεις είχαν προχωρήσει και με το κανάλι του Αμαρουσίου. Από τα ξημερώματα, ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης άλλαξε τηλεοπτική στέγη.