Ο Alpha «έκλεψε» τον Ανδρέα Γεωργίου τα ξημερώματα από τον ΑΝΤ1!

Ανδρέας Γεωργίου
Βόμβα Βερύκιου στο Happy Day! Ο επιτυχημένος δημιουργός κάνει... "Τατουάζ" στον Alpha!

Ο Δήμος Βερύκιος πέταξε τη βόμβα στον Happy Day το πρωί της Παρασκευής. Ο γνωστός δημιουργός Ανδρέας Γεωργίου αποτελεί παρελθόν για τον ΑΝΤ1. Από σήμερα τα ξημερώματα και τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια θα ανήκει στο δυναμικό του Alpha!

«Τα καλύτερα έρχονται στον Alpha. Ώρα 5 το πρωί, εδώ στον Alpha, μετά από διαπραγματεύσεις και παζάρια αρκετών ημερών και μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση που κράτησε πάνω από 12 ώρες, στις 05:05 έπεσαν οι υπογραφές. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ανδρέας Γεωργίου, βρίσκεται πια στην αγκαλιά του Alpha. Μαζί με τη Βάνα Δημητρίου τη σεναριογράφο και τον Κούλη Νικολάου, θα προβάλλουν για τα επόμενα 2 χρόνια δύο νέα προϊόντα. Το ένα προϊόν είναι μια καθημερινή μυθοπλασία καλύτερη από το Μπρούσκο το «Τατουάζ» και μία εβδομαδιαία μαύρη κωμωδία, το «Κόκκινο Νυφικό»…», ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος.

Παρόντες ήταν ο Βασίλης Παπαδρόσος, ο Δήμος Βερύκιος, ο Κώστας Σούσουλας και η Ιζαμπέλα Σασλόγλου από την πλευρά του Alpha. Απέναντι, μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου ήταν η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλης Νικολάου. Η σκληρή διαπραγμάτευση μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών κράτησε πάνω από 12 ώρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zappIT, ο Ανδρέας Γεωργίου διαπραγματευόταν το τελευταίο διάστημα τόσο με τον Alpha, όσο και με τον ΑΝΤ1. Μάλιστα, οι συζητήσεις είχαν προχωρήσει και με το κανάλι του Αμαρουσίου. Από τα ξημερώματα, ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης άλλαξε τηλεοπτική στέγη.