ΝΕΡΙΤ: Παράταση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε δημιουργούς και παραγωγούς

Διαβάστε αναλυτικά...

Παρατείνεται λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος μέχρι και την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου και ώρα 18.00, η κατεπείγουσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. προς παραγωγούς και δημιουργούς, για εκτέλεση παραγωγής προγράμματος που θα καλύψει τις ανάγκες της από τον Μάρτιο έως και τον Ιούνιο 2014.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΝΕΡΙΤ http://www.nerit.gr. Πρέπει να σημειωθεί ότι το ζητούμενο κατεπείγον πρόγραμμα της πρώτης φάσης της ΝΕΡΙΤ θα καλύψει τις ανάγκες ενός καναλιού.

Η πρόταση πρέπει να καταχωρηθεί ηλεκτρονικά σε μορφή PDF στη διεύθυνση http://www.nerit.gr/proskliseis/p1/. Οι κατατεθείσες προτάσεις θα αξιολογηθούν από τις επιτροπές Αξιολόγησης και Κοστολογίου, οι οποίες θα εισηγηθούν στην επιτροπή Προγράμματος. Ο Διευθύνων Σύμβουλος και τα εντεταλμένα όργανα της εταιρείας θα επιλέξουν τα προγράμματα προς εκτέλεση μετά από εισήγηση της επιτροπής Προγράμματος.

Στο αιτούμενο προς προμήθεια πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται πρωτότυπες εκπομπές λόγου και έρευνας, εκπομπές για τη μουσική, τη μαγειρική, το βιβλίο, το παιδί ή το διαδίκτυο.

Η ΝΕΡΙΤ ζητά επίσης προτάσεις για κωμική σειρά, για τηλεπαιχνίδια γνώσεων, πολιτιστικά μαγκαζίνο και σειρές ντοκιμαντέρ με ευρύτατη θεματολογία από την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα έως την πρωτογενή δημοσιογραφική έρευνα, το ταξιδιωτικό και το πολιτιστικό ρεπορτάζ νέου τύπου.

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης έχει αναρτηθεί στις ιστοσελίδες www.nerit.gr, et.diavgeia.gov.gr/f/nerit και www.opengov.gr/nerit/.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει και δεύτερη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για εκπομπές και προγράμματα που θα ολοκληρωθούν και θα προβληθούν την περίοδο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2014.

Διαβάστε όλες τις media ειδήσει εδώ!