Νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας για το zappIT – 624.681 unique users σε μια ημέρα

zappIT

1.503.272 page views την Κυριακή 12 Μαΐου...

Η χθεσινή ημέρα, Κυριακή 12 Μαΐου, ήταν μια ημέρα που επισκέφθηκαν το zappIT 624.681 μοναδικοί επισκέπτες και καταγράφηκαν 1.503.272 page views!

Μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο το zappit.gr, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία της Google, βρέθηκε στην κορυφή της προτίμησης των αναγνωστών του διαδικτύου. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Από τη γέννησή του στα τέλη του 2010 μέχρι σήμερα, το zappIT κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταλάβει την πρώτη θέση μεταξύ των sites με TV – Media – Entertainment περιεχόμενο στην Ελλάδα. Σήμερα, αριθμεί περίπου 4 εκ. μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα.

Τηλεοπτικό ρεπορτάζ, οι σημαντικότερες -αστείες και σοβαρές- στιγμές της τηλεόρασης, τηλεθέαση, media news, τηλεοπτικό πρόγραμμα, νέα της showbiz, shows, series, θεατρικές προτάσεις και πολλά πολλά βίντεο. Όλα έχουν θέση στο zappIT.

Το zappit.gr είναι τηλεόραση. Με τους πρωταγωνιστές, τη λάμψη, τη διασκέδαση αλλά και τη γνώμη. Τι βλέπουμε, πώς βλέπουμε, τι μας αρέσει, τι δεν μας αρέσει και κυρίως τι προτείνουμε. Το zappIT καταγράφει ότι γίνεται στην ελληνική τηλεόραση και γύρω από αυτή, φιλτράρει τα καλύτερα και τα αφήνει στη διάθεση σας.

Από όλη την ομάδα του zappIT, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα σας ξεχωριστά! Σας ευχαριστούμε για την -πολυετή πλέον- εμπιστοσύνη, στήριξη και την αγάπη σας.

Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε μαζί με όλους εσάς…