Νέες προσλήψεις από την ΕΡΤ

Κι ενώ οι επιτροπές της ΕΡΤ εξετάζουν ακόμα κι αξιολογούν τις χιλιάδες αιτήσεις που έχουν υποβληθεί για την πρόσληψη 160 συμβασιούχων δημοσιογράφων, η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης προχωρά σε προκήρυξη 126 νέων θέσεων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.
Οι νέες αυτές θέσεις αφορούν διάφορες ειδικότητες όπως, σκηνοθέτες, παραγωγούς, ηχολήπτες κλπ. που απαιτούνται για τις ανάγκες της ΕΡΤ… μπας και κάποια μέρα ξεκινήσει η κρατική τηλεόραση να προβάλλει καινούργιο πρόγραμμα.
 
Τα πλήρη κείμενα των προκηρύξεων με τα παραρτήματά τους, η αναλυτική περιγραφή των θέσεων εργασίας και των προσόντων που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής, θα βρίσκονται στο διαδικτυακό τόπο της ΕΡΤ από τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου.
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση μόνο ηλεκτρονικά, από την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010, με τη συμπλήρωση σχετικής φόρμας, στην οποία θα παραπέμπει η ανάρτηση της προκήρυξης στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΡΤ. 
 
Επίσης, για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Επικοινωνίας & Ενημέρωσης Πολιτών της ΕΡΤ στο τηλέφωνο 210 7407070 τις ώρες 08:00-15:00.
 
Γρηγόρης Μελάς