Νέα 24ωρη απεργία σε Espresso, Athens News και FLASH

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΤΗΠΤΑ και της ΕΦΕ αποφάσισαν την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας...

…από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, 20 Σεπτεμβρίου έως τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, 21 Σεπτεμβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων, των τεχνικών και των φωτορεπόρτερ, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ESPRESSO» και «ATHENS NEWS», στην ιστοσελίδα «espressonews.gr» και στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH», ύστερα από την παράνομη και αντεργατική συμπεριφορά της εργοδοσίας.

Η εργοδοσία του ομίλου Κυριακίδη εξακολουθεί να μην εξοφλεί τις δεδουλευμένες αποδοχές των μηνών Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου και την εξόφληση του επιδόματος αδείας των συναδέλφων μας, ενώ αθετεί και τις υποσχέσεις τμηματικής εξοφλήσεως εντός ορισμένου χρόνου, που η ίδια έδωσε. Επιπλέον, προβαίνει σε πράξεις εχθρικές προς τους εργαζόμενους εξαγγέλλοντας μειώσεις στις (μη καταβληθείσες καν) αποδοχές τους.

Οι Ενώσεις ζητούν:

Να μην μειωθούν, με οποιοδήποτε πρόσχημα, οι αποδοχές.
Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των μηνών Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου και την εξόφληση του επιδόματος αδείας των συναδέλφων μας.
Την τήρηση των υποσχέσεων της εργοδοσίας.

Διαβάστε όλες τις MEDIA ειδήσεις εδώ!