Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση για το τέλος της συνεργασίας της με τον Sfera

Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε πως σταματά η συνεργασία της με τον Sfera. Τι απάντησε όταν την ρώτησαν για τους λόγους αυτής της απόφασης;

Η Ναταλία Γερμανού με μια ανάρτηση της στα social media ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με το επί χρόνια ραδιοφωνικό της σπίτι, τον Sfera.

Η ανάρτηση

«Μετά από πολλά χρόνια, κλείνω τον κύκλο μου στο Sfera και αποχαιρετώ με απέραντη αγάπη συναδέλφους, ηχολήπτες και το φανατικό σφεροκοινό. Ήταν υπέροχα -κι αυτό κρατάμε μόνο. Ένα μεγάλο, τεράστιο Ευχαριστώ σε όλους… Και καλή αντάμωση» έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

Ο συνεργάτης της στο Επιτέλους Σαββατοκύριακο, Νίκος Γεωργιάδης δεν μπόρεσε να μη ρωτήσει τόσο για τους λόγους, όσο και για το αν αυτό σημαίνει και γενικότερη ραδιοφωνική απουσία της:

«Σε έχουμε συνδέσει πάρα πολύ με το ραδιόφωνο και το σταθμό στον οποίο βρισκόσουν πάρα πολλά χρόνια…»

[dfp_ads id=236982]

«Δεν έφυγα από το ραδιόφωνο. Έκλεισα έναν κύκλο με τον συγκεκριμένο σταθμό, τον Sfera. Αλλά αυτά είναι πράγματα που δεν αφορούν τους τηλεθεατές μας ίσως. Ραδιοφωνατζού είμαι, θα τελειώσω το ραδιόφωνο; Είμαι κορίτσι… μεγαλοκοπέλα του ραδιοφώνου, δεν μπορώ να σταματήσω έτσι εύκολα» απάντησε η Ναταλία Γερμανού χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους της αποχώρησης της.