Μπέττυ Μαγγίρα: Το παρασκήνιο της αποχώρησής της από τον ΑΝΤ1

Μπέττυ Μαγγίρα

Διαβάστε περισσότερα...

Ένα από τα πρόσωπα που συζητείται έντονα εδώ και αρκετές εβδομάδες, καθώς γύρω από το τηλεοπτικό της μέλλον υπήρχε ένα μεγάλο ερωτηματικό, είναι η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια, η οποία απασχόλησε έντονα το περσινό καλοκαίρι με το θρίλερ της μεταγραφής της από το OPEN στον ANT1, φαίνεται ότι ένα χρόνο μετά ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ήταν μόλις λίγους μήνες μετά την έναρξη αυτής της συνεργασίας που ξεκίνησαν οι πρώτοι τριγμοί, όταν το κανάλι ενημέρωσε την παρουσιάστρια πως δεν σκοπεύει να προχωρήσει τελικά στην παραγωγή του Your Face Sounds Familiar, ένα πρότζεκτ του οποίου την παρουσίαση θα αναλάμβανε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στη συνέχεια, άρχισαν οι διαβουλεύσεις σχετικά με τις αλλαγές που θα έπρεπε να γίνουν στην εκπομπή I love Σου Κου, ώστε αυτή να γίνει πιο ανταγωνιστική. Κάπου εκεί εντοπίζεται και η αρχή της αντίστροφης μέτρησης αυτής της συνεργασίας. Ο ΑΝΤ1 ζήτησε μια στροφή και προς την ενημέρωση, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνη την παρουσιάστρια, η οποία έτσι κι αλλιώς αποτελεί πρόσωπο συνυφασμένο με την καθαρή ψυχαγωγία.

Όταν, λοιπόν, άρχισαν οι συζητήσεις για την επόμενη χρονιά, τέθηκε ξεκάθαρα πλέον από τον σταθμό, πως η εκπομπή την επόμενη χρονιά θα πρέπει να είναι infotainment. Η Μπέττυ Μαγγίρα ξεκαθάρισε πως δεν είναι κάτι που η ίδια επιθυμεί, έκανε ωστόσο την αντιπρότασή της, να ενταχθούν δηλαδή στο I love Σου Κου πρόσωπα της ενημέρωσης.

Τελικά, την περασμένη Παρασκευή, ο ΑΝΤ1 ενημέρωσε την Μπέττυ Μαγγίρα πως η εκπομπή της δεν θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά, εν μέσω έντονης φημολογίας πως του χρόνου θα αναλάβουν το Σαββατοκύριακο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Θανάση Πάτρα -κάτι το οποίο δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα.

Κάπως έτσι ολοκληρώνεται, λίγο… αμήχανα, η συνεργασία, χωρίς να ενεργοποιηθεί το συν ένα στο συμβόλαιο της παρουσιάστριας.