Μπάγια Αντωνοπούλου: Αυτή είναι η νέα της τηλεοπτική στέγη!

Μπάγια Αντωνοπούλου

Η παρουσιάστρια αποχώρησε από το ΣΚΑΪ...

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που η τράπουλα ανακατεύεται και κάποιοι παρουσιαστές αναζητούν το τυχερό τους «χαρτί», εκείνο που θα τους επιτρέψει την είσοδο σε ένα κανάλι. Αρκετοί είναι εκείνοι που επιζητούν να ενταχθούν στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, άλλοι όμως κάνουν και το αντίστροφο. Στην προκειμένη περίπτωση, αναφερόμαστε στην Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η δημοσιογράφος αποχώρησε από το κανάλι του Φαλήρου για να βρει τη νέα της τηλεοπτική στέγη, δηλαδή το ONE TV. Μέχρι πριν λίγες μέρες, η Μπάγια Αντωνοπούλου, εμφανιζόταν κανονικά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα από την εκπομπή Ακραία Φαινόμενα. Η ίδια, όμως, επέλεξε να κάνει μια στροφή στην καριέρα της και μας ενημέρωσε γι’ αυτό μέσω ενός instastory.

«Καλή μας αρχή! @onetv.gr», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και πόζαρε χαμογελαστή στο στούντιο του ONE TV.

Μια ξαφνική αποχώρηση, όπως όλες οι άλλες… Η Μπάγια Αντωνοπούλου είχε φύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, ώστε να ενταχθεί στο κανάλι του Φαλήρου, με στόχο να έχει περισσότερο χώρο και χρόνο. Όμως, τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα είχε φανταστεί, καθώς, το Survivor Πανόραμα που κλήθηκε να παρουσιάσει κόπηκε ξαφνικά λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Έτσι, η παρουσιάστρια βρέθηκε να κάνει ρεπορτάζ στην εκπομπή Ακραία Φαινόμενα, κάτι που δεν την ικανοποιούσε πλήρως. Γι’ αυτό αποδέχτηκε την πρόταση από το ONE Channel και τώρα θα την παρακολουθούμε από το νέο της τηλεοπτικό σπίτι.